Hoe Vind Je Gratis Een Mobiel Telefoonnummer

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Gratis Een Mobiel Telefoonnummer
Hoe Vind Je Gratis Een Mobiel Telefoonnummer

Video: Hoe Vind Je Gratis Een Mobiel Telefoonnummer

Video: Hoe Vind Je Gratis Een Mobiel Telefoonnummer
Video: How To Track A Cell Phone Location For Free 2021! 2024, April
Anonim

Van tijd tot tijd staan abonnees van verschillende operatoren voor de taak om gratis een mobiel telefoonnummer te vinden. Momenteel bieden mobiele bedrijven zoekdiensten voor abonnees aan voor een symbolisch bedrag, maar om te beginnen kunt u proberen dit gratis te doen.

U kunt gratis een mobiel telefoonnummer vinden
U kunt gratis een mobiel telefoonnummer vinden

instructies:

Stap 1

U kunt gratis een mobiel telefoonnummer vinden via sociale netwerken, die momenteel onmisbare informatiebronnen zijn. Probeer eerst de persoonlijke pagina van de juiste persoon te vinden in een van de sociale netwerken. Aangezien er veel van deze bronnen zijn, kunt u proberen zijn voor- en achternaam in te voeren in een grote internetzoekmachine. Als gevolg hiervan vindt u een link naar zijn profiel op een bepaald sociaal netwerk.

Stap 2

Bestudeer de informatie over de persoon op zijn pagina. Het is niet ongebruikelijk dat gebruikers hun telefoon achterlaten voor communicatie. Als het nummer niet in het profiel wordt vermeld, probeer dan contact op te nemen met de vrienden van de gebruiker en, onder een of ander voorwendsel, zijn mobiele telefoonnummer te achterhalen. Let daarnaast op allerlei groepen en openbare pagina's, vooral de stad waar de persoon die je zoekt woont. Ze bevatten vaak speciale rubrieken waar je een vraag over een bepaalde persoon kunt stellen. Misschien is er iemand die je kent in de groep die je de informatie zal geven die je nodig hebt.

Stap 3

Onthoud alle informatie die u over een persoon weet, bijvoorbeeld waar hij woont en werkt, of hij een eigen website heeft, of informatie over hem in open bronnen is gepubliceerd. Als u details weet, probeer dan gratis een mobiel nummer te vinden via internetzoekmachines. Door in het zoekvak de naam van de site van een persoon, zijn werkplek of alleen zijn voor- en achternaam op te geven, kunt u zijn nummer met grote waarschijnlijkheid op internet vinden.

Stap 4

Neem contact op met de salons voor mobiele communicatie in uw stad. Meestal geven operators geen informatie over klantnummers, maar als je er voortdurend om vraagt, of als je gewoon geluk hebt, zullen ze je de nodige informatie verstrekken.

Stap 5

Bezoek plaatsen in de stad waar de persoon die je zoekt meestal wordt gevonden, bijvoorbeeld hun studie- of werkplek. Natuurlijk moet je hem niet volgen en hem op de hielen zitten, maar als je hem bijvoorbeeld een openbare instelling ziet verlaten, kun je het personeel vragen wie deze persoon is en wat zijn nummer is. Je kunt een reden bedenken waarom je erachter moet komen, bijvoorbeeld dat je zijn verloren voorwerp hebt gevonden dat je persoonlijk wilt retourneren. Maar de effectiviteit van deze methode hangt grotendeels af van geluk en je gave om mensen te overtuigen.

Aanbevolen: