Hoe Mobiel Internet Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Mobiel Internet Uit Te Schakelen
Hoe Mobiel Internet Uit Te Schakelen

Video: Hoe Mobiel Internet Uit Te Schakelen

Video: Hoe Mobiel Internet Uit Te Schakelen
Video: How to Enable / Disable Mobile Data Only Apps on Galaxy S20 / Ultra / Plus 2024, April
Anonim

Een bepaald deel van de mensen gebruikt het internet niet op hun mobiele telefoon. Desondanks kunnen sommige applicaties zelfstandig updates ontvangen via het netwerk, wat kan leiden tot verlies van geld op de persoonlijke rekening.

Hoe mobiel internet uit te schakelen
Hoe mobiel internet uit te schakelen

instructies:

Stap 1

In dergelijke situaties wordt aanbevolen om internettoegang op een mobiel apparaat zelfstandig uit te schakelen. Hiervoor zijn verschillende beproefde methoden. Probeer eerst deze service volledig uit te schakelen.

Stap 2

Bel de technische ondersteuning van uw operator en wacht op de verbinding met een specialist. Leg de situatie uit en vraag om internettoegangsdiensten voor deze simkaart uit te schakelen.

Stap 3

Als aan uw verzoek kan worden voldaan, wacht u tot de verbinding is verbroken en start u uw mobiele telefoon opnieuw op. Start een internetbrowser en zorg ervoor dat de netwerktoegang is geblokkeerd.

Stap 4

Als de specialisten van de telefoniste deze service niet kunnen uitschakelen, stelt u de telefoon zelf in. Schakel uw mobiele apparaat in en open het instellingenmenu.

Stap 5

Ga naar het menu "Bescherming" en controleer de mogelijkheid om de toegang tot internetbronnen handmatig te blokkeren. Als deze functie aanwezig is, activeer deze dan en start de mobiele telefoon opnieuw op.

Stap 6

In het geval dat een volledige blokkering van de internetverbinding niet mogelijk is, corrigeert u de parameters van de netwerkverbinding. U moet die staat van instellingen bereiken waarin de telefoon niet correct verbinding kan maken met de server van de operator.

Stap 7

Open het menu met opties voor de internetverbinding. Wijzig de waarde van het toegangspunt in een willekeurig adres. Open het item "Persoonlijke configuratie-instellingen". Voer de nieuwe gebruikersnaam en wachtwoordwaarden in.

Stap 8

Sla uw internetverbindingsinstellingen op en start uw mobiele telefoon opnieuw op. Opgemerkt moet worden dat de tweede optie de veiligste is, omdat applicaties in geen geval toegang hebben tot internetbronnen.

Stap 9

Als u uw telefoon weer wilt gebruiken om toegang te krijgen tot internet, bestel dan de service voor het automatisch uitgeven van verbindingsinstellingen. Accepteer de instellingen die door de operator zijn verzonden en start de telefoon opnieuw op.

Aanbevolen: