Hoe Mobiel Internet Megafon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Mobiel Internet Megafon Uit Te Schakelen
Hoe Mobiel Internet Megafon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Mobiel Internet Megafon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Mobiel Internet Megafon Uit Te Schakelen
Video: МегаФон Россия настройка интернета 2024, April
Anonim

De mobiele operator "Megafon" biedt zijn abonnees verschillende opties voor onbeperkte internettoegang vanaf de telefoon. Als je het dagelijkse abonnementsgeld niet wilt betalen, kun je het onbeperkt mobiel internet in het Megafon-netwerk zelf uitzetten.

Hoe mobiel internet Megafon uit te schakelen
Hoe mobiel internet Megafon uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Om internet op uw mobiele telefoon in het Megafon-netwerk uit te schakelen, kiest u op het toetsenbord van uw mobiele telefoon de combinatie: * 527 * 0 # en de belknop. Binnen enkele minuten ontvangt u een sms-melding over het beëindigen van de dienst.

Stap 2

Om onbeperkt mobiel internet van Opera mini uit te schakelen, kiest u op uw mobiele telefoon de combinatie: * 105 * 235 * 0 # en drukt u op de belknop. Binnen enkele minuten ontvangt u een bericht dat de service is uitgeschakeld.

Stap 3

Om een van de onbeperkte internetpakketten uit te schakelen, kiest u een apart commando op uw mobiele telefoon:

- "Basic" - * 236 * 1 * 0 # en druk op de belknop.

- "Praktisch" - * 753 * 0 # en druk op de belknop.

- "Optimaal" - * 236 * 2 * 0 # en druk op de belknop.

- "Progressief" - * 236 * 3 * 0 # en druk op de belknop.

- "Maximum" - * 236 * 4 * 0 # en druk op de belknop.

Stap 4

Na het verzenden van het verzoek ontvang je een sms-melding op je telefoon over de ontkoppeling van het onbeperkte internetdienstenpakket.

Stap 5

Sommige gebruikers van onbeperkt internet van Megafon activeren de optie "Snelheid verlengen", waarmee u de oorspronkelijke snelheid kunt herstellen in overeenstemming met onbeperkte toegang gedurende een maand vanaf het moment van verbinding volgens het vastgestelde verkeersvolume. Om deze optie uit te schakelen, stuurt u een sms naar het nummer 000105906 of kiest u op uw mobiele telefoon de combinatie: * 752 # en de belknop. Bovendien kunt u de optie uitschakelen op de officiële website van de mobiele operator "Megafon" in uw "Persoonlijke account" of in het verkoop- en servicekantoor van "Megafon".

Stap 6

Als u de tariefaanpassing die onbeperkte internettoegang biedt uitschakelt, wordt de optie "Snelheid verlengen" automatisch uitgeschakeld. Ongebruikt verkeer wordt niet geretourneerd en het geld voor het aansluiten van een ongebruikt pakket wordt niet geretourneerd.

Aanbevolen: