Hoe Sms-facturering Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Sms-facturering Te Maken
Hoe Sms-facturering Te Maken

Video: Hoe Sms-facturering Te Maken

Video: Hoe Sms-facturering Te Maken
Video: SMS versturen en standaard templates instellen 2024, Maart
Anonim

SMS-facturering is een methode voor elektronische betalingen die wordt uitgevoerd met behulp van mobiele communicatie. Een bezoeker betreedt de site, geïnteresseerd in een product of dienst, en stuurt een sms-bericht naar een verkort nummer. Er wordt een bepaald bedrag van zijn rekening afgeschreven en hij ontvangt de gekozen dienst of product.

Hoe sms-facturering te maken
Hoe sms-facturering te maken

Het is nodig

  • - een computer;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Verbind de sms-factureringsservice met uw website om te betalen voor goederen of diensten. Deze functie kan worden gebruikt om betaalde diensten aan te bieden op forums, datingsites, online games, sms-chats en polls, gameservers voor multiplayer-games, bestandshosting, enzovoort.

Stap 2

Gebruik een kant-en-klare service om sms-facturering aan de site te koppelen. Ga bijvoorbeeld naar de pagina van zo'n dienst https://sms-billing.neodengi.ru/. Lees de servicevoorwaarden in het gedeelte "Gebruiksvoorwaarden". Als u tevreden bent met alle regels, klikt u op "Registreren" of "Verbind de dienst". Voer uw login en wachtwoord in het systeem in, e-mailadres, deze velden zijn verplicht.

Stap 3

Voer desgewenst het icq-nummer en Skype-login in en kies vervolgens de registratiemethode - als individu of als rechtspersoon. Vul uw achternaam, voornaam en patroniem in. Vermeld dan het telefoonnummer van de contactpersoon, bij voorkeur mobiel. Voer het nummer in het internationale formaat in (+ 380 …).

Stap 4

Selecteer de methode om geld te ontvangen in de vervolgkeuzelijst, d.w.z. waar wil je geld ontvangen dat gebruikers via sms sturen. Het kan het Yandex-geldsysteem zijn, Web-geld. U kunt ook de optie "Aanvullen van mobiele account" kiezen.

Stap 5

Voer vervolgens de portemonnee of het mobiele telefoonnummer in waarnaar het geld wordt verzonden. Wees voorzichtig bij het invoeren van cijfers. Selecteer vervolgens de valuta van weergave en berekeningen, voer de beveiligingscode van de afbeelding in.

Stap 6

Vink het vakje "Ik ga akkoord met de regels" aan, klik op de knop "Verzenden" om sms-facturering naar uw site te sturen. Ga na het activeren van uw account naar de site en klik op "Project maken".

Stap 7

Selecteer het type project, klik op "Volgende". Voer in het volgende venster de link naar uw site en de beschrijving in. Selecteer een tarief, klik op de knop "Volgende". Pas het uiterlijk van het sms-factureringsformulier aan. Klik in het laatste venster op de "Formuliercode" en kopieer de code om de sms-facturering op uw website te plaatsen. Plak de resulterende code in de Body-tag van uw webpagina.

Aanbevolen: