Hoe Sms-details Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Sms-details Te Maken
Hoe Sms-details Te Maken

Video: Hoe Sms-details Te Maken

Video: Hoe Sms-details Te Maken
Video: Hoe tekstgereedschap gebruiken in Photoshop CC Tutorial 2024, April
Anonim

Veel Russische telecomoperators bieden hun klanten een dienst genaamd "Bill Detailing" aan. Dankzij dit kunt u informatie vinden over inkomende en uitgaande nummers, de duur van oproepen, nummers van waaruit sms-berichten naar u zijn verzonden en nog veel meer.

Hoe sms-details te maken?
Hoe sms-details te maken?

instructies:

Stap 1

Het bedrijf Megafon biedt een vergelijkbare service. Abonnees kunnen een bestelling voor factuurdetails plaatsen via het "Service-Guide" zelfbedieningssysteem (deze bevindt zich op de website van de operator) of in de dichtstbijzijnde communicatiesalon.

Stap 2

De mobiele operator "Beeline" laat zijn klanten ook toe om de dienst "Bill Detailing" te gebruiken. Met zijn hulp kunt u meer te weten komen over de gekozen en inkomende nummers, de duur van de oproepen, het type (het is bijvoorbeeld een serviceoproep, vanaf een vaste lijn of vanaf een mobiele telefoon), de datum van oproepen, het tijdstip van verzenden/ontvangen van SMS- en MMS-berichten en over GPRS-sessies.

Stap 3

De manier waarop u de details krijgt, hangt af van het betalingssysteem dat u gebruikt. Als u bijvoorbeeld klant bent van een prepaid-systeem, kunt u de service rechtstreeks op de officiële website van het bedrijf gebruiken. U kunt uw schriftelijke aanvraag ook sturen naar het faxnummer (495) 974-5996 of een brief schrijven naar het e-mailadres [email protected]. De kosten voor het detailleren van de factuur bedragen 30 tot 60 roebel (de exacte prijs wordt bepaald in overeenstemming met uw tariefplan). Voor klanten van het postpaid-systeem is de service ook beschikbaar op de website van de operator of in een van de Beeline-communicatie salons (vergeet niet uit een paspoort te halen). Voor activering schrijft de operator een bedrag van 0 tot 60 roebel van uw rekening af

Stap 4

MTS-abonnees kunnen ook gedetailleerde informatie ontvangen over de acties die zijn uitgevoerd vanaf een mobiele telefoon (in de afgelopen drie dagen). Dit kan informatie zijn over bijvoorbeeld betaling voor communicatiediensten, gebruik van GPRS, SMS of MMS, spraakdiensten. Alleen informatie over het wijzigen van het tariefplan en het verwijderen / toevoegen van services wordt niet verstrekt. De service kan worden geactiveerd door het USSD-nummer * 111 * 551 #, evenals door een 551-bericht te sturen naar het korte nummer 1771.

Aanbevolen: