Hoe U Verbonden Betaalde Services Kunt Vinden Op Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe U Verbonden Betaalde Services Kunt Vinden Op Megafon
Hoe U Verbonden Betaalde Services Kunt Vinden Op Megafon

Video: Hoe U Verbonden Betaalde Services Kunt Vinden Op Megafon

Video: Hoe U Verbonden Betaalde Services Kunt Vinden Op Megafon
Video: VIP-статус от Мегафона: скорость интернета выше и другие бонусы + VIP Exclusive 2024, Mei
Anonim

Mobiele abonnees kunnen de aangesloten diensten op Megafon vinden als ze klant zijn van dit bedrijf. Ga hiervoor naar de Megafon website of gebruik het Service-Guide selfservice systeem.

Het is gemakkelijk om aangesloten betaalde services te vinden op Megafon
Het is gemakkelijk om aangesloten betaalde services te vinden op Megafon

instructies:

Stap 1

Gebruik het handige zelfbedieningssysteem "Service-Guide", waarmee u niet alleen de aangesloten services op Megafon kunt vinden, maar ook op de juiste manier kunt configureren, bijvoorbeeld om onnodige services te weigeren. U kunt ook uw tariefplan wijzigen, kostenoptimalisatie uitvoeren, het ontvangen van informatie over betalingen instellen en de huidige status van het account volgen. Download voor het gemak de Service-Guide-applicatie naar uw telefoon vanaf de officiële website van het Megafon-bedrijf.

Stap 2

Probeer de handleiding te gebruiken met de hardware die je al hebt. U kunt de aangesloten diensten op Megafon gratis achterhalen door middel van een USSD-verzoek * 105 #. Afhankelijk van uw regio en huidige tarief kan deze combinatie verschillen en bijvoorbeeld de vorm hebben * 105 * 1 * 1 * 2 #; * 100 # enz. Neem contact op met uw provider voor deze informatie.

Stap 3

Gebruik de online service "Internet Assistant" op de Megafon-website. Volg de stappen op het scherm om een wachtwoord voor uw nummer te ontvangen om toegang te krijgen tot het systeem. U ziet een menu waarmee u de huidige services op Megafon kunt vinden en de nodige acties daarop kunt uitvoeren.

Stap 4

Ontdek de lijst met aangesloten diensten via de secties op de hoofdpagina van de Megafon-operator, nadat u eerder uw regio hebt geselecteerd uit de lijst op de website. In het gedeelte "Diensten" ziet u de huidige aanbiedingen van de operator en ontdekt u welke ervan in uw tarief zijn inbegrepen, hoe ze kunnen worden geactiveerd of gedeactiveerd.

Stap 5

U kunt services op Megafon op andere manieren bekijken, bijvoorbeeld via de ondersteuningsservice van de operator. Terwijl u zich in het netwerkdekkingsgebied bevindt, belt u het gratis nummer 0500 en nadat de operator heeft geantwoord, vraagt u een lijst met huidige tariefopties aan. Wees bereid om paspoortgegevens en andere vereiste informatie te verstrekken.

Stap 6

Neem dan contact op met de medewerkers van een van de stadskantoren of communicatiesalons van Megafon. De specialisten van het bedrijf helpen u de aangesloten services te achterhalen en de services te deactiveren die u niet nodig hebt. In dit geval hebt u ook een paspoort en een overeenkomst met een bedrijf voor het leveren van mobiele diensten nodig, als u de illegale verbinding van een of andere optie wilt aanvechten.

Aanbevolen: