Manieren Om Uw MTS-nummer Te Achterhalen

Inhoudsopgave:

Manieren Om Uw MTS-nummer Te Achterhalen
Manieren Om Uw MTS-nummer Te Achterhalen

Video: Manieren Om Uw MTS-nummer Te Achterhalen

Video: Manieren Om Uw MTS-nummer Te Achterhalen
Video: Minor ZPBM - Hoe maak je een probleemanalyse? 2024, April
Anonim

Het onthouden van uw MTS-telefoonnummer is niet zo eenvoudig, maar zonder deze informatie kan een persoon een aantal bewerkingen niet uitvoeren. Er zijn verschillende manieren om uw MTS-nummer te achterhalen.

Manieren om uw MTS-nummer te achterhalen
Manieren om uw MTS-nummer te achterhalen

Geen van de MTS-abonnees kan zeker weten of hij in het leven zijn eigen telefoonnummer moet weten. Ondertussen zijn er veel gevallen waarin dergelijke informatie nuttig kan zijn voor een persoon. Bijvoorbeeld bij het plaatsen van een aanvraag voor een product of dienst, overeenkomst van contracten, etc.

Er zijn verschillende redenen waarom eigenaren van mobiele apparaten hun telefoonnummer niet weten. Bijvoorbeeld als iemand recent klant is geworden van MTS of een slecht geheugen heeft voor cijfers en cijfers. Er zijn verschillende manieren waarop een persoon zijn nummer kan achterhalen.

Hoe u uw MTS-nummer kunt achterhalen

De gemakkelijkste manier is om een familielid of vriend te bellen. Als hij in de buurt is, hoeft de abonnee alleen maar naar de gemarkeerde cijfercombinatie te kijken. Als een vriend zich op een andere plaats bevindt, kunt u hem vragen het nummer per sms te verzenden.

Het is echter mogelijk dat de MTS-klant geen geld op de rekening heeft staan. In dit geval kan hij de volgende commando's gebruiken:

  • 0887;
  • *111*0887#;
  • 0887.

In het eerste geval wordt het te bellen telefoonnummer aangegeven. In het tweede geval de opdracht die moet worden getypt. Deze laatste bevat de tekst van de sms die naar nummer 111 moet worden verzonden.

Aanbevolen: