3 Manieren Om Betaalde Services Op MTS Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

3 Manieren Om Betaalde Services Op MTS Uit Te Schakelen
3 Manieren Om Betaalde Services Op MTS Uit Te Schakelen

Video: 3 Manieren Om Betaalde Services Op MTS Uit Te Schakelen

Video: 3 Manieren Om Betaalde Services Op MTS Uit Te Schakelen
Video: Как скрыть свой номер на МТС 2024, Mei
Anonim

Geld verdwijnt constant van de balans, en je weet niet waar? Dan moet u betaalde services op MTS controleren en uitschakelen, die om een onbekende reden vaak zichzelf inschakelen (of de operators proberen).

Hoe betaalde services op Mts. uit te schakelen
Hoe betaalde services op Mts. uit te schakelen

Noodzakelijk

  • mobiele telefoon;
  • het paspoort;
  • computer verbonden met internet.

instructies:

Stap 1

Methode 1. U moet contact opnemen met uw mobiele provider en alle betaalde services uitschakelen. Het MTS-operatornummer van een mobiele telefoon 0890, van een vaste lijn 88003330890, in beide gevallen is het gesprek gratis. Door een van de nummers te bellen, selecteert u 0 en wacht u op het antwoord van de specialist. Voor degenen die niet graag bellen en telefoneren, is er methode nummer 2.

Stap 2

Schakel betaalde MTS-services uit via internet op de website van het bedrijf. Om dit te doen, moet je naar de site gaan en de knop "Internet-assistent" vinden. Op de pagina die wordt geopend, wordt u gevraagd uw telefoonnummer en wachtwoord op te geven om uw persoonlijke account in te voeren. Om een wachtwoord te ontvangen, moet u, als u voor de eerste keer uw persoonlijke account invoert, een aantal noodzakelijke verzoeken invullen die op de website worden vermeld.

Nadat u het wachtwoord heeft ontvangen en naar de "Internet-assistent" bent gegaan, selecteert u de knop "Diensten en Services" en vervolgens "Servicebeheer" en schakelt u alle opties uit die u niet nodig heeft en waarvoor abonnementskosten in rekening worden gebracht.

Stap 3

Methode nummer 3. Als de simkaart aan u is afgegeven, neem dan uw paspoort mee en ga gerust naar het dichtstbijzijnde MTS-kantoor. Vraag de manager om betaalde services aan te vinken en uit te schakelen.

Met het commando 8111 kunt u achterhalen welke diensten op uw nummer zijn geactiveerd.

Aanbevolen: