Hoe Bel Je De Operator Kyivstar

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je De Operator Kyivstar
Hoe Bel Je De Operator Kyivstar

Video: Hoe Bel Je De Operator Kyivstar

Video: Hoe Bel Je De Operator Kyivstar
Video: Как дозвониться до оператора Киевстар 2024, April
Anonim

In elk groot Europees land zijn er populaire en gevraagde mobiele operators, waarvan de diensten door het grootste deel van de bevolking worden gebruikt. In Oekraïne zijn dit in de eerste plaats Kyivstar. U kunt de Kyivstar-operator bellen om een bepaald tarief aan te sluiten en om informatie over verschillende zaken te ontvangen.

U kunt de Kyivstar-operator op verschillende manieren bellen
U kunt de Kyivstar-operator op verschillende manieren bellen

instructies:

Stap 1

Kies vanaf uw mobiele telefoon het nummer + 38 (044) 466-0-466 of binnenkort 466 (voor abonnees van de operator) om de Kyivstar-operator rechtstreeks te bellen. Het telefoonnummer van de hulplijn kan echter van tijd tot tijd veranderen. Daarnaast zijn er andere manieren om contact op te nemen met de Kyivstar-operator, wat voor u misschien handiger is.

Stap 2

Ga naar de website van de Kyivstar-operator om het nummer te vinden om de operator te bellen. Zoek het op het internet op naam of volg de directe link www.kyivstar.ua. Momenteel herkent deze bron automatisch de locatie van de bezoeker en schakelt over naar de juiste taal - Oekraïens, Russisch of Engels. U kunt ook de taal wijzigen in de rechterbovenhoek van de pagina.

Stap 3

Let op de rechterbenedenhoek van de site. Het bevat het huidige nummer dat kan worden gebruikt om de Kyivstar-operator te bellen. Klik erop en lees het menu dat verschijnt, waarin aanvullende voorwaarden worden beschreven. Afhankelijk van de wijze van dienstverlening (prepaid of contract), kunt u bijvoorbeeld + 38 044 466-2-466 of + 38 044 466-0-466 (contract) bellen. Deze oproepen worden aangerekend volgens de huidige tarieven van uw operatoren. Bellen naar verkort nummer 466 binnen het netwerkdekkingsgebied is gratis.

Stap 4

Selecteer uw huidige regio bovenaan de site. Afhankelijk hiervan kan het nummer dat kan worden gebruikt om de Kyivstar-operator te bellen, ook verschillen. Om dit te verduidelijken, gaat u naar de sectie "Individuele abonnees", waar u de regel "Mobiele communicatie" selecteert. Let in de geopende tabel op de link "Service" en maak uzelf vertrouwd met de huidige adressen en telefoonnummers van servicecentra in uw regio of stad.

Stap 5

Gebruik aanvullende methoden voor het verkrijgen van referentie-informatie en verbindingsdiensten als u de Kyivstar-operator lange tijd niet wilt bellen en wacht op een reactie van het ondersteunend personeel. U kunt bijvoorbeeld 477 bellen en naar het spraakmenu met services gaan (voor Kyivstar-abonnees wordt de optie gratis aangeboden). Bovendien is het helemaal niet nodig om de operator te bellen om het saldo op de lopende rekening te weten te komen. Om dit te doen, belt u gewoon het commando * 111 # en wacht u op de aankomst van een bericht met informatie over het saldo van de fondsen. U kunt kennis maken met de volledige lijst met nuttige opdrachten op de Kyivstar-website door naar het gedeelte "Zelfbediening" te gaan.

Aanbevolen: