Hoe Bel Je Een Tele2-operator Vanaf Een Mobiel?

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Een Tele2-operator Vanaf Een Mobiel?
Hoe Bel Je Een Tele2-operator Vanaf Een Mobiel?

Video: Hoe Bel Je Een Tele2-operator Vanaf Een Mobiel?

Video: Hoe Bel Je Een Tele2-operator Vanaf Een Mobiel?
Video: Как Позвонить В Кол Центр Теле2, Какой номер кол Центра Теле2 2024, April
Anonim

De mobiele operator Tele2 wordt steeds populairder in Rusland vanwege het feit dat het zijn abonnees hoogwaardige en goedkope communicatie biedt. Hoe meer klanten een bedrijf heeft, hoe vaker gebruikers zich afvragen hoe ze de Tele2-operator kunnen bellen vanaf hun mobiel.

Hoe bel je een Tele2-operator vanaf een mobiel?
Hoe bel je een Tele2-operator vanaf een mobiel?

U kunt Tele2 bellen vanaf elke telefoon: vanaf een mobiel aangesloten op het Tele2-netwerk, vanaf een cel van een andere operator of vanaf een stadsnummer. Afhankelijk van de situatie kunt u altijd de meest geschikte optie kiezen en gratis de telefoniste bellen.

Hoe bel je een operator vanaf een Tele2 mobiel nummer

Om Tele 2 te bereiken vanaf een nummer dat door dit bedrijf wordt bediend, moet u een enkel gratis telefoonnummer 611 bellen vanaf uw mobiel en op de beltoets drukken.

Om verbinding te maken met de Tele2-operator, moet u het juiste item in het autoinformer-menu selecteren en in de toonmodus op de gewenste toets op de telefoon drukken. Als u dit om de een of andere reden niet kunt doen, volstaat het om twee keer naar de informatie in het hoofdmenu te luisteren en wordt de verbinding automatisch tot stand gebracht.

Als u niet aan de lijn wilt wachten wanneer een specialist antwoordt, kunt u gebruikmaken van de diensten van een geautomatiseerd systeem of uw persoonlijke account invoeren via de Tele2-website tele2life.ru.

Abonnees van het "Call Cheaper"-tarief in Moskou kunnen ook bellen naar de telefoniste 88005550611. Noteer deze nummers in uw adresboek om altijd de mogelijkheid te hebben om gekwalificeerde hulp te krijgen van een Tele2-specialist.

Tele2 bellen vanaf een andere mobiele operator of vaste telefoon

Als u contact moet opnemen met een specialist van het Tele2-helpcentrum, maar u kunt het nummer niet kiezen vanaf de simkaart van de operator, dan kunt u het callcenter bellen vanaf andere telefoons.

Om te bellen vanaf de nummers MTS, Megafon, Beeline, Smarts, Rostelecom, andere operators, maar ook vanaf vaste telefoons, moet u naar de website van het bedrijf gaan en het nummer vinden dat overeenkomt met de regio van registratie van de simkaart. Bij een oproep wordt het geld echter door de operator in rekening gebracht volgens het tariefplan.

Tele2 bellen vanuit roaming

Wanneer ze naar het buitenland reizen, hebben gebruikers van mobiele telefoons vaak problemen om ze te gebruiken tijdens roaming. Om alle ontstane problemen op te lossen, moet u de Tele2-operator vanaf uw mobiel bellen op +7 951 5200611. Bellen naar hem vanuit elk land is gratis.

Aanbevolen: