Hoe Bel Je Een Tele2-operator Gratis Vanaf Een Mobiel

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Een Tele2-operator Gratis Vanaf Een Mobiel
Hoe Bel Je Een Tele2-operator Gratis Vanaf Een Mobiel

Video: Hoe Bel Je Een Tele2-operator Gratis Vanaf Een Mobiel

Video: Hoe Bel Je Een Tele2-operator Gratis Vanaf Een Mobiel
Video: Tele2 lanceert: de nieuwe MijnTele2-app 2024, Mei
Anonim

Soms, om communicatieproblemen op te lossen, het tarief te wijzigen of de nodige informatie te verkrijgen, moet u "live" met een Tele2-specialist praten. De informatiedienst werkt de klok rond, maar niet iedereen weet hoe hij de Tele2-operator moet bereiken.

Hoe bel je een Tele2-operator gratis vanaf een mobiel
Hoe bel je een Tele2-operator gratis vanaf een mobiel

Bellen naar Tele2-operator vanaf mobiel

Degenen die eigenaar zijn van Tele2-nummers kunnen op elk moment communiceren met een vertegenwoordiger van de informatiedienst vanaf hun telefoon. In dit geval wordt er geen geld in rekening gebracht voor de aansluiting.

Om gratis een Tele 2-operator te bellen vanaf een mobiel, moet u een combinatie van nummers 611 kiezen en dit nummer bellen.

Na verbinding zal de uitzending van nuttige informatie van de autoinformer beginnen. Nadat u ernaar hebt geluisterd, kunt u ontdekken hoe:

  • zelf uw tariefplan wijzigen;
  • neem de beloofde betaling;
  • het internet configureren;
  • verschillende diensten aansluiten;
  • krijg kortingen voor sms en bellen;
  • een simkaart blokkeren / deblokkeren;
  • betaalde diensten gebruiken.

Het is helemaal niet nodig om naar alle informatie te luisteren, u kunt deze onderbreken door op de knop 0 te drukken. Als er een gratis specialist aan de lijn is, zal hij de oproep onmiddellijk beantwoorden. Anders moet je even wachten.

Een leuke feature van de dienst is dat je zelfs met een negatief saldo gratis kunt bellen met de Tele2-operator vanaf je mobiel.

Bellen met de Tele2-operator vanaf een vast nummer en vanaf andere operators

Als u geen telefoon met een Tele2-nummer bij de hand heeft en u dringend informatie nodig heeft, kunt u een enkelvoudig meerkanaalsnummer 8 800 555 06 11 gebruiken. Een meerkanaalsnummer kan worden gebruikt om contact op te nemen met de Tele2-operator, hetzij van een vaste telefoon of een mobiele telefoon die eigendom is van een derde partij.

De belkosten worden afgeschreven afhankelijk van het gekozen tarief.

Bel je hetzelfde nummer vanaf het Tele2-nummer, dan wordt het gespreksgeld niet in rekening gebracht. Het meerkanaalsnummer kan worden gebeld door abonnees uit elke regio van het land. Het is federaal en is beschikbaar voor elke inwoner van Rusland.

Tele2 in roaming

U kunt Tele2 niet alleen in Rusland bellen, maar ook vanuit verschillende landen in Europa en Azië. Tegenwoordig biedt deze operator communicatie in Kazachstan, Wit-Rusland, Oezbekistan en andere landen, maar velen weten niet hoe ze de Tele2-operator gratis vanaf een mobiel moeten bellen.

Als een abonnee die aan het roamen is contact moet opnemen met het kantoor van Tele2 en advies moet krijgen over het wijzigen van het tariefplan, het afschrijven van geld van de rekening, het aansluiten van nieuwe diensten of over een andere kwestie, dan wordt een internationale lijn voorzien voor communicatie met de "live " bediener. 951 520 06 11.

Internationaal bellen wordt gratis voor Tele2-abonnees. Bovendien kunnen abonnees van deze operator zelfs met een negatief saldo bellen naar een internationale lijn. Als het probleem en de oplossing geen urgentie vereisen, kunt u de ondersteuning op de officiële website van de operator gebruiken of een brief naar de e-mail sturen.

Aanbevolen: