Hoe De Megafon-mailinglijst Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Megafon-mailinglijst Uit Te Schakelen
Hoe De Megafon-mailinglijst Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Megafon-mailinglijst Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Megafon-mailinglijst Uit Te Schakelen
Video: Вход в личный кабинет Мегафон по номеру телефона. Как войти? Нужна ли регистрация? 2024, April
Anonim

Voor reclamedoeleinden koppelt de mobiele operator Megafon verschillende abonnementen (mailings) aan zijn abonnees. Ze zijn niet altijd gratis. Om te voorkomen dat overtollig geld van de rekening van de telefooneigenaar wordt afgeschreven, moeten dergelijke services worden uitgeschakeld.

Hoe de Megafon-mailinglijst uit te schakelen
Hoe de Megafon-mailinglijst uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Beheer het afmelden van onnodige mailings met behulp van de Service Guide-service. Ga naar de officiële Megafon-website. Voer het gedeelte "Persoonlijke account" in, voer uw mobiele telefoonnummer in als login. Stuur een USSD-verzoek om het wachtwoord te achterhalen. Kijk in het menu voor het beheren van abonnementen en diensten welke opties aan het nummer zijn gekoppeld. Schakel onnodige uit door het vakje naast de regel aan te vinken. Sla de ingevoerde instellingen op.

Stap 2

Gebruik voor het beheren van mailings USSD-commando's (hiervoor hoeft u niet online te gaan). Stuur een leeg bericht naar het verkorte nummer 9090. Als reactie ontvangt u een sms met het verzoek om de deactivering van de dienst "Mobile Advertising" te bevestigen. Maak je geen zorgen: het versturen van dit bericht naar het opgegeven nummer is helemaal gratis. Als u zich echter in het dekkingsgebied voor roaming bevindt, wordt het bedrag automatisch van uw mobiele telefoonrekening afgeschreven volgens het huidige tariefplan.

Stap 3

Schakel mailing uit via de service "Sim-portal", die zijn abonnees "Megafon" aanbiedt. Zoek daarin de sectie "Caleidoscoop" en selecteer "Mailings uitschakelen". Bevestig de opdrachtinvoer.

Stap 4

Als u zich via internet op de nieuwsbrief hebt geabonneerd, probeer deze dan niet uit te schakelen via zelfbedieningsdiensten of communicatiesalons. Dit lukt je niet. Elk bericht - mailinglijst bevat het adres van de site waarop u het hebt uitgegeven, met vermelding van uw telefoonnummer. Ga naar de hoofdpagina, zoek de sectie "Mailings" en open deze. Volg de instructies in het menu om de opt-out van dit abonnement te configureren.

Stap 5

Bel het gratis nummer 0500 voor gedetailleerde informatie over het uitschakelen van deze service. Of ga naar de officiële website van "Megafon", die ook uitleg geeft over de diensten waarin u geïnteresseerd bent. Mocht u geen gebruik hebben kunnen maken van de zelfbedieningsdiensten, neem dan contact op met de communicatiesalon of het Megafon-kantoor, waar specialisten u helpen het probleem op te lossen.

Aanbevolen: