Hoe Een Nummer Op Beeline Te Blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Nummer Op Beeline Te Blokkeren
Hoe Een Nummer Op Beeline Te Blokkeren

Video: Hoe Een Nummer Op Beeline Te Blokkeren

Video: Hoe Een Nummer Op Beeline Te Blokkeren
Video: How to make your Phone Number private on Samsung 2024, April
Anonim

Als u uw telefoon bent kwijtgeraakt of tijdelijk uw Beeline-operatornummer niet wilt gebruiken, kunt u deze blokkeren. Beeline biedt deze dienst gratis aan haar abonnees. U kunt het nummer van de telecomoperator van Beeline op elke voor u geschikte manier blokkeren.

Hoe een nummer op Beeline te blokkeren
Hoe een nummer op Beeline te blokkeren

instructies:

Stap 1

Als je je simkaart kwijt bent of je Beeline-telefoonnummer (tijdelijk of permanent) niet wilt gebruiken, kun je deze gratis blokkeren.

U kunt de klantenservice van Beeline bellen op 0611 of (495) 974-88-88. Uw paspoortgegevens moeten binnen handbereik zijn om vragen van operators te beantwoorden.

Stap 2

Ga naar de Beeline-website in het gedeelte "services"

U moet de toegang tot uw persoonlijke account registreren. Bel hiervoor het gratis nummer * 110 * 9 # om een sms te ontvangen met een toegangscode voor uw persoonlijke account.

Stap 3

Het nummer kan ook worden geblokkeerd bij de servicekantoren van Beeline.

Stap 4

Ongewenste inkomende nummers kunnen worden toegevoegd aan de "Black List". Dit kan via de instellingen van uw mobiele telefoon. De meeste moderne modellen mobiele telefoons en smartphones bieden de mogelijkheid om inkomende oproepen te blokkeren. Om een "zwarte lijst" aan te maken, lees je de instructies of het menu van je mobiele telefoon.

Aanbevolen: