Een Telefoonnummer Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Kiezen
Een Telefoonnummer Kiezen

Video: Een Telefoonnummer Kiezen

Video: Een Telefoonnummer Kiezen
Video: “Kon je niet effe een ander nummer kiezen?” - IDOLS 2024, Maart
Anonim

Soms dwingen omstandigheden u om te besluiten uw gsm-nummer te wijzigen. Om niet naar het kantoor van een mobiele operator te gaan en uw simkaart niet te wijzigen, gebruikt u de service voor het kiezen en wijzigen van het nummer via internet of per telefoon.

Sommige mobiele operators bieden de mogelijkheid om het nummer via internet te wijzigen
Sommige mobiele operators bieden de mogelijkheid om het nummer via internet te wijzigen

instructies:

Stap 1

Als u een Beeline-abonnee bent, gebruikt u de "Keuzenummer"-service. Ga naar de site www.beeline.ru en open achtereenvolgens de secties "Mobiele communicatie", "Diensten", "Telefoonnummer en contacten" en "Nummer naar keuze". U wordt gevraagd om een willekeurig nummer te selecteren en het bestaande te wijzigen. De kosten van de dienst zijn afhankelijk van het type nummer (federaal of direct) en het aantal identieke cijfers erin

Stap 2

Als u MegaFon-services gebruikt en een nummer selecteert, belt u de abonneeservice 0500 vanaf uw mobiele telefoon of 502-55-00 vanaf een vaste lijn en vertelt u de operator dat u het nummer wilt wijzigen. U moet uw paspoortgegevens verstrekken, waarna de operator u aanbiedt een nummer te kiezen en een vervanging te maken. De kosten van de dienst zijn afhankelijk van het huidige tariefplan, het type van het nieuwe nummer en het aantal nummers dat erin wordt herhaald.

Stap 3

Als u een abonnee bent van de MTS mobiele operator, bel dan 0890 of 8-800-333-0890 en laat de operator weten dat u het nummer wilt wijzigen. Na identificatie van de eigenaar aan de hand van paspoortgegevens of een codewoord, zal de operator u vragen een nummer te selecteren en een vervanging uit te voeren. De kosten van de dienst zullen afhangen van het type van het geselecteerde nummer, het aantal identieke cijfers en het tariefplan waarop de vervanging wordt uitgevoerd.

Aanbevolen: