Asus Zenpad 10: 10-inch Tablet Review

Inhoudsopgave:

Asus Zenpad 10: 10-inch Tablet Review
Asus Zenpad 10: 10-inch Tablet Review

Video: Asus Zenpad 10: 10-inch Tablet Review

Video: Asus Zenpad 10: 10-inch Tablet Review
Video: ASUS ZenPad 10 Z300CG 1B004A white UNPACKING REVIEW most worthless tablet in the world 2024, April
Anonim

Asus Zenpad 10 is een tablet gepresenteerd door Asus. Het toestel is voorzien van een toetsenbord en stereo speakers en heeft zeer goede specificaties. Maar is het de aandacht van gebruikers waard en is er behoefte aan?

Asus Zenpad 10: 10-inch tablet review
Asus Zenpad 10: 10-inch tablet review

Ontwerp

De Asus Zenpad 10 heeft relatief kleine afmetingen (251,6 x 172 x 7,9 mm) en gewicht (510 gram), en ligt daardoor als een handtas of een grote portemonnee in de hand. Hij zit echter redelijk comfortabel in zijn handen - de hoeken snijden niet in de hand, de handen worden niet moe van langdurig werk met hem.

Beeld
Beeld

Het toestel is verkrijgbaar in vier kleurvarianten: wit, grijs, zwart en rood. Vooral die laatste zal door zijn felle kleur vooral opvallen. Het achterpaneel is gemaakt van metaal, terwijl er een patroon op zit, waardoor het niet op het oppervlak schuift. Het laat geen sporen of vingerafdrukken achter en als het van een kleine hoogte valt, wordt er geen schade opgemerkt.

Beeld
Beeld

De kit wordt geleverd met Asus Zenpad 10, een oplader ervoor, een voeding en een handleiding. De tablet ondersteunt het aansluiten van een toetsenbord via een dockingstation, maar je moet het apart kopen omdat het niet in het pakket zit.

Beeld
Beeld

Camera

De hoofdcamera heeft 5 MP, het diafragma is 2,8. Het kleurenpalet is hier extreem smal en als je inzoomt op de foto's, ontstaat er "zeep". Maar over het algemeen zijn de foto's redelijk goed voor een apparaat dat in 2015 is uitgebracht, en het resultaat is redelijk goed.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

De hoofdmodule kan video opnemen in maximale FullHD (1080p) kwaliteit met 30 frames per seconde. Stereogeluid is aanwezig. Er is aandacht voor druk. Als het apparaat het hoofdobject binnen bereik niet heeft gedetecteerd, kunt u het handmatig selecteren door op de sensor te drukken. En dan zal de belangrijkste focus daarop liggen. Het is erg handig en lost veel problemen op.

In de situatie met de frontcamera is alles verre van rooskleurig. De frontlens is 2MP en produceert over het algemeen extreem "zeepachtige" beelden.

Beeld
Beeld

Specificaties:

De Asus Zenpad 10 wordt aangedreven door een Intel Atom Z3560 quad-coreprocessor in combinatie met een Mali-450MP4 GPU. Het RAM-geheugen is slechts 2 GB. Het scherm is 10,1 inch. Het interne geheugen varieert en is afhankelijk van de configuratie, het kan variëren van 8 tot 32 GB. Het is uitbreidbaar, want er is een poort voor een microSD-geheugenkaart. De tablet heeft een niet-verwijderbare 4890 mAh-batterij, wat best veel is. Als u het apparaat de hele dag actief gebruikt, hoeft het apparaat pas aan het einde van de dag te worden opgeladen. Er is geen snellaadmodus en daarom moet je ongeveer 3-4 uur wachten. Ondersteunt 3g en lte.

Over het algemeen spreken gebruikers positief over het toestel, met bijzondere aandacht voor de prestaties van de tablet en het handvriendelijke display.

Aanbevolen: