Asus Zenfone V: Review, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

Asus Zenfone V: Review, Specificaties, Prijs
Asus Zenfone V: Review, Specificaties, Prijs

Video: Asus Zenfone V: Review, Specificaties, Prijs

Video: Asus Zenfone V: Review, Specificaties, Prijs
Video: Обзор Asus Zenfone 5 (2018). Шокировал, Влюбил и МОНОБРОВЬ 2024, Mei
Anonim

Voor het eerst werd de Asus Zenfone V gepresenteerd op de internationale beurs Mobile World Congress in Barcelona in 2018. De gadget onderscheidde zich door zijn uiterlijk, bijna volledig kopiëren van de Iphone X, maar tegen een meer betaalbare prijs.

Asus Zenfone V: review, specificaties, prijs
Asus Zenfone V: review, specificaties, prijs

Asus Zenfone V Review en specificaties

Zenfone V (Zenfone 5) - een noviteit in 2018 van de fabrikant van het Taiwanese bedrijf Asus (niet te verwarren met de Zenfone 5-release van 2014). De afmetingen van het frameloze toestel zijn 153x75x7,7 mm en het gewicht is 155 gram. De gadget is licht genoeg en ligt lekker in de hand. De carrosseriekleuren zijn verkrijgbaar in blauw en zilver. Het 6, 2-inch 19:9-beeldverhoudingscherm is bedekt met 2.5D Corning® Gorilla-glas en beschikt over automatische kleurtemperatuuraanpassing om vermoeide ogen te verminderen. De smartphone heeft ook een lichtniveausensor.

De fabrikant ontwierp het schermframe op een originele manier: het gaat op een niet-standaard manier om de speaker heen. Full HD schermresolutie van 2246x1080 pixels met SuperIPS + matrix. Het beeldbeeld is levendig en realistisch.

De telefoon is uitgerust met een 3300mAh oplaadbare batterij met AI intelligent opladen om batterijslijtage te verminderen en verschillende energiebesparende modi die kunnen worden aangepast aan de gebruiker (prestaties, normaal, energiebesparend, superbesparend, aanpasbaar). De smartphone is ontworpen om te werken met 2 simkaarten en service in 2G / 3G / 4G LTE-netwerken, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, NFC.

Asus heeft zijn Zenfone 5 uitgerust met twee hoogwaardige stereoluidsprekers die een derde groter zijn dan eerdere modellen. Dit levert een krachtig en rijk geluid op. Asus heeft AI-beltoontechnologie in zijn product geïntegreerd, die het volume van een beltoon automatisch aanpast aan de omgeving.

Aan de achterkant van de behuizing bevindt zich een vingerafdrukscanner. Een alternatieve manier van ontgrendelen kan de gezichtsherkenningsfunctie zijn. Voor communicatie in sociale netwerken is er ondersteuning voor uw eigen geanimeerde ZeniMoji-emoticons.

Prestaties Asus Zenfone V

De Asus Zenfone 5 is snel genoeg met 4 GB RAM en 64 GB intern geheugen. Daarnaast is het geheugen uit te breiden met een microSD geheugenkaart tot 2 TB. Onder belasting van de processor wordt de behuizing nauwelijks warm. De telefoon draait op het besturingssysteem Android 8.0 OREO (ZenUI 5.0) en een supersnelle Qualcomm Snapdragon 636-processor.

Asus Zenfone V-camera

Ondanks dat de smartphone tot de budgetserie behoort, is de camera in de telefoon van een redelijk hoog niveau. De hoofdcamera wordt vertegenwoordigd door een dubbele fotomodule: een 12 MP camera met een diafragma van f/1.8, de tweede 8 MP met optische stabilisatie en een handige panoramische (groothoek) opnamefunctie. Flits-LED.

Beeld
Beeld

Maximale videoresolutie in 4K (1080p) en FullHD+. De camera aan de voorkant met 8 MP en een diafragma van f / 2.0 heeft geen autofocus, maar biedt de gebruiker een groot aantal selfie-parameters.

Asus Zenfone V Prijs

U kunt Asus Zenfone V kopen voor een prijs van 22 tot 30 duizend roebel. De levering aan winkels begint in april 2018.

Aanbevolen: