LeEco Le Pro 3 Dual: Review Van Een Smartphone Met Twee Camera's

Inhoudsopgave:

LeEco Le Pro 3 Dual: Review Van Een Smartphone Met Twee Camera's
LeEco Le Pro 3 Dual: Review Van Een Smartphone Met Twee Camera's

Video: LeEco Le Pro 3 Dual: Review Van Een Smartphone Met Twee Camera's

Video: LeEco Le Pro 3 Dual: Review Van Een Smartphone Met Twee Camera's
Video: LeEco Le Pro 3 полный обзор одного из лучших в пределах 200$! review 2024, April
Anonim

Het LeEco Le Pro 3 Dual-apparaat vandaag kopen, betekent economisch investeren in hoogwaardige hardware. Alles is goed aan deze smartphone: de prijs, het uiterlijk en de vulling.

Apparaat LeEco Le Pro 3 Dual
Apparaat LeEco Le Pro 3 Dual

Het Chinese bedrijf LeEco presenteerde stoutmoedig een modern model van een tweekamertelefoon. Als eerbetoon aan de tijd hebben de fabrikanten van dit mobiele apparaat besloten dat een van de onderscheidende kenmerken van de nieuwe LeEco Le Pro 3 Dual-smartphone de Lele-stemassistent zou moeten zijn. Deze "slimme kerel" is begiftigd met enkele voordelen van kunstmatige intelligentie. Het lijkt erop dat de tijd rijp is voor dit soort vooruitstrevende techniek.

Beeld
Beeld

Het uiterlijk van de smartphone is best aantrekkelijk. Door de originele randen rond de hoofdcamera's is de nieuwe gadget herkenbaar. De fabrikant besloot de body van dit toestel in het klassieke design te laten. De tandem van metaal en glas, evenals nette plastic verdelers aan de achterkant van het mobiele toestel maken het enigszins vergelijkbaar met de iPhone 7. De kleuren van de LeEco Le Pro 3 Dual-telefoon bevalt met hun variëteit. Kleur: rose goud, verguld en zwart. Dit mobiele apparaat ondersteunt twee simkaarten. Ook zit er een vingerafdrukscanner in het toestel. Batterij: 4070 mAh, Pump Express 3.0 opladen.

Specificaties:

Een belangrijk punt moet hier worden opgemerkt. Het LeEco Le Pro 3 Dual-apparaat heeft twee originele versies. Le Pro 3 (+ Elite) en Le Pro 3 (Al Standart Edition + Eco Edition). De verschillen zitten in de hoeveelheid RAM en permanent geheugen, evenals in processors. De verwachte topklasse Mediatek Helio X30-chipset werd nooit gevonden in het nieuwe model. In plaats daarvan heeft LeEco Le Pro 3 Dual Helio X23 in de jongere versie en Helio X27 in de oudere versie. Het is duidelijk dat dit het beeld niet fundamenteel verandert, aangezien het enige verschil tussen de chips uiteindelijk alleen de frequentie van de kernen is.

Camera van de nieuwe gadget

Dit is waar de truc van dit nieuwe dubbele model ligt. Immers, afgezien van de Chinees sprekende assistent met een dubieuze kunstmatige intelligentie, leek het erop dat de rest niet bijzonder verrast of verrukt was. Een goede dubbele camera zonder franje met een resolutie van 13 megapixels. Een van de sensoren is zwart-wit en de andere, zoals het hoort, is kleur. Zo'n competente tandem maakt op elk moment van de dag beelden van hoge kwaliteit mogelijk. Het is ook mogelijk om een slow motion video te maken. Het kan als een kleine fout worden beschouwd dat er geen optische stabilisatie is, maar dit is slechts een kleine nuance, die uiteindelijk niet echt van invloed is op de kwaliteit van het fotograferen zelf.

In principe hebben Chinese fabrikanten een degelijk model uitgebracht dat gemakkelijk kan wedijveren met andere nieuwkomers in zijn segment. En als haar assistent ook andere talen spreekt (of kunstmatige intelligentie zal hem in staat stellen om ze te leren), respecteer en "respect" dan dit moderne apparaat dubbel.

Aanbevolen: