Hoe Stuur Je Gratis Een Sms Naar Kyivstar

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Gratis Een Sms Naar Kyivstar
Hoe Stuur Je Gratis Een Sms Naar Kyivstar

Video: Hoe Stuur Je Gratis Een Sms Naar Kyivstar

Video: Hoe Stuur Je Gratis Een Sms Naar Kyivstar
Video: CS50 Live, Episode 008 2024, April
Anonim

Zoals de meeste mobiele operators heeft Kyivstar een gratis sms-service voor zijn abonnees. De persoon met wie u dringend contact moet opnemen, bevindt zich in Oekraïne en u kunt niet bellen. SMS versturen via internet.

Er is geen manier om te bellen - stuur een sms naar Kyivstar via internet
Er is geen manier om te bellen - stuur een sms naar Kyivstar via internet

Het is nodig

Het internet

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van de mobiele operator om gratis sms naar Kyivstar te sture

Stap 2

Klik aan de rechterkant van het scherm, boven de grote letters van SMS, op "Bekijken". Dit woord betekent niets meer dan "verzenden".

Stap 3

Op de pagina die wordt geopend, wordt u op de hoogte gebracht van het aantal berichten dat de afgelopen dag vanaf uw computer naar Kyivstar is verzonden: "Geen kort bericht verzonden vanaf uw IP-adres." Ook zullen zij kort informeren over de nieuwe diensten van het bedrijf Kyivstar op het gebied van het versturen van sms naar hun abonnees.

Stap 4

Selecteer in het veld "Telefoonnummer" Kyivstar en een combinatie van de eerste drie cijfers van het telefoonnummer van de ontvanger. Voer in het aangrenzende veld aan de rechterkant de resterende zeven cijfers van het nummer in.

Stap 5

Selecteer in het menu "Symbolenset" de symbolen waarmee u uw bericht wilt schrijven: Latijnse tekens ("Latijn") of Cyrillisch ("Cyrillisch").

Stap 6

Schrijf uw bericht in het volgende veld "Tekst plaatsen". Links van het veld voor het invoeren van tekst zie je hoeveel karakters je nog kunt schrijven: "120 characters are overflowed". Eén bericht mag niet meer dan 120 tekens bevatten.

Stap 7

Klik nu op "ViewDirect" wat "Verzenden" betekent.

Stap 8

Foto's verschijnen voor je. Kies uit de aangeboden foto's de foto's die overeenkomen met de taak ("Om sms te verzenden, voeg 2 foto's van dieren in het wild toe"). Klik van de negen foto's op de twee afbeeldingen van dieren, dit wordt voorgesteld om de site te beschermen tegen computers / bots.

Stap 9

Klik nogmaals op "Bewerken". U ziet een melding over het verzenden van sms naar Kyivstar en de datum van de transactie in Kiev-tijd.

Aanbevolen: