Hoe Stuur Je Gratis Sms Van Een Computer Naar Een Megafon-telefoon Phone

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Gratis Sms Van Een Computer Naar Een Megafon-telefoon Phone
Hoe Stuur Je Gratis Sms Van Een Computer Naar Een Megafon-telefoon Phone

Video: Hoe Stuur Je Gratis Sms Van Een Computer Naar Een Megafon-telefoon Phone

Video: Hoe Stuur Je Gratis Sms Van Een Computer Naar Een Megafon-telefoon Phone
Video: Отправить СМС с компьютера на телефон БЕСПЛАТНО 2024, April
Anonim

Gratis en onbeperkte communicatie wordt steeds toegankelijker, en nu krijgen mobiele abonnees de mogelijkheid om gratis van een computer naar een Megafon-telefoon te sms'en. Om dit te doen, volstaat het om een computer met internettoegang te hebben.

U kunt gratis sms'en vanaf uw computer naar uw Megafon-telefoon
U kunt gratis sms'en vanaf uw computer naar uw Megafon-telefoon

instructies:

Stap 1

Een officiële service waarmee u gratis sms-berichten van een computer naar een Megafon-telefoon kunt verzenden, bevindt zich op de website van de operator. Ga ernaartoe (de link bevindt zich hieronder) en vul de vereiste velden in. Voer eerst het nummer van de abonnee in naar wie u het bericht wilt verzenden en vervolgens de tekst van het bericht zelf. Houd er rekening mee dat er een limiet is van 150 afdrukbare tekens. Voeg indien nodig een bestand van uw computer, zoals een afbeelding, toe aan het bericht. Vergeet niet te abonneren, anders kan de ontvanger niet begrijpen van wie de sms afkomstig is.

Stap 2

Configureer aanvullende parameters voor het verzenden van SMS. U kunt bijvoorbeeld de exacte datum en tijd opgeven waarop het bericht moet worden verzonden, wat handig kan zijn bij het verzenden van felicitaties of herinneringen. Als de persoon die je sms't een oud telefoonmodel heeft, vink je het vakje naast 'Automatische transcriptie' aan, zodat hij of zij het bericht zeker kan lezen. Voer de verificatiecode in en klik op "Verzenden".

Stap 3

U kunt gratis sms'en vanaf uw computer naar uw Megafon-telefoon met behulp van het Agent-programma van de MAIL. RU-portal. Installeer het door de onderstaande link te volgen. Aan de rechterkant van het scherm ziet u een pictogram voor het toevoegen van een nieuw contact. Voeg de gebruikers toe die je nodig hebt (om berichten uit te wisselen, is het noodzakelijk dat ze ook het Agent-programma op hun computer of telefoon hebben geïnstalleerd, of dat ze een geregistreerd e-mailadres hebben op MAIL. RU). Klik op het gewenste contact en typ de tekst van het bericht in het speciale veld. Als u het in het Russisch typt, is de maximale lengte van de sms 36 tekens, en indien in het Latijn, dan 116.

Stap 4

Markeer onder de tekst die je hebt getypt het sms-item en selecteer het juiste abonneenummer (er kunnen er meerdere zijn). Als u de tekst wilt translitereren voordat u deze verzendt, selecteert u "Autotranslite". Je kunt het bericht ook aanvullen met smilies uit de lijst. Na het invullen van de sms-set en het controleren van alles, klikt u op "Verzenden".

Aanbevolen: