Hoe Stuur Je Een Gratis Sms Naar Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Een Gratis Sms Naar Beeline
Hoe Stuur Je Een Gratis Sms Naar Beeline

Video: Hoe Stuur Je Een Gratis Sms Naar Beeline

Video: Hoe Stuur Je Een Gratis Sms Naar Beeline
Video: Send Free SMS to Any Number. 2024, April
Anonim

Korte berichten zijn erg populair. Inderdaad, waarom geld uitgeven aan bellen, als je sms kunt schrijven. Bovendien bieden mobiele operators de mogelijkheid om berichten vanaf hun website te verzenden. U kunt bijvoorbeeld gratis sms'en naar een Beeline-abonneenummer.

Hoe stuur je een gratis sms naar
Hoe stuur je een gratis sms naar

Het is nodig

Abonneenummer, internet

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website "Beeline". Natuurlijk kan er gratis sms worden verzonden vanaf sites van derden, maar dit is minder veilig. Bovendien zijn er geen garanties dat uw bericht bij de geadresseerde wordt afgeleverd. Voer de zoekopdracht "Beeline's officiële website" in een zoekmachine in en volg de link die verschijnt.

Stap 2

Selecteer de regio waarin u zich bevindt. Zonder bevestiging van deze informatie komt u in de regel niet op de site. Dit is om het gemakkelijker te maken om de informatie en diensten te vinden die u nodig heeft.

Stap 3

Selecteer het gedeelte "Sms / mms verzenden", dat zich onderaan de pagina bevindt. Het is grijs gemarkeerd. In het geopende venster zou u een formulier moeten zien voor het verzenden van een kort bericht.

Stap 4

Voer het nummer in van de "Beeline"-abonnee naar wie u sms gaat sturen. Houd er rekening mee dat als de telefoon van de ontvanger is geblokkeerd voor dit type bericht, hij uw sms niet zal ontvangen.

Stap 5

Voer uw berichttekst in. Dit kan op twee manieren. De eerste omvat het invoeren van Latijnse karakters. In dit geval kunt u een bericht van 140 tekens schrijven. De tweede optie omvat het invoeren van Cyrillische tekens, maar hun aantal is beperkt tot 70. Voor het gemak van het gebruik van de service is de optie "Transliteratie" voorzien. U kunt het bericht in het cyrillisch invoeren, vink het vakje aan naast het opschrift "Cyrillische tekens omzetten naar het Latijn" en de tekst wordt automatisch getransformeerd.

Stap 6

Voer de code in die op de afbeelding wordt weergegeven. Dit is nodig om te bevestigen dat u geen robot bent en geen spam verzendt. Klik vervolgens op de knop "Verzenden". Na het verzenden kunt u de status van het bericht controleren of nog een sms sturen. Wanneer de status "Bericht afgeleverd" aangeeft, weet je zeker dat alles goed is verlopen.

Aanbevolen: