Hoe Maak Je Een Screensaver Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Screensaver Op Je Telefoon
Hoe Maak Je Een Screensaver Op Je Telefoon
Anonim

Tegenwoordig is het moeilijk om je een mens voor te stellen zonder een mobiele telefoon. Het is als het ware een deel van ons geworden en het uiterlijk van de telefoon is een weerspiegeling van onze innerlijke wereld. De screensaver op de telefoon weerspiegelt de stemming en emoties. Dus een verliefde persoon zal iets helders, iriserends plaatsen. Maar iemand die door iets wordt onderdrukt, zet waarschijnlijk een screensaver op die verdriet uitbeeldt, bijvoorbeeld een traan.

Hoe maak je een screensaver op je telefoon
Hoe maak je een screensaver op je telefoon

instructies:

Stap 1

Om een screensaver op het telefoonscherm te plaatsen, moet je naar het telefoonmenu gaan. Het is meestal te vinden in het onderste middengedeelte. Druk op de toets - en u bent in het menu.

Stap 2

Vervolgens zou u het tabblad "Instellingen" moeten vinden (vaker wordt dit tabblad weergegeven door een moersleutel). Klik erop.

Stap 3

Voordat u het instellingenmenu opende, zoekt u het item "Weergave" en opent u het. Selecteer vervolgens "Wallpaper" uit de lijst, klik in het geopende venster op "Afbeeldingen" of "Galerij".

Stap 4

Vervolgens hoeft u alleen maar de gewenste afbeelding te selecteren en op de knop onder het woord "Selecteren" te klikken.

Stap 5

U kunt het opstartscherm ook op een andere manier instellen. Ga hiervoor ook naar het telefoonmenu en selecteer vervolgens "Galerij" of "Bestanden".

Stap 6

Zoek de afbeelding die bij je past en ga naar het item "Functies", dat zich voornamelijk in de linkerbenedenhoek bevindt.

Stap 7

Selecteer in het menu dat wordt geopend "Selecteer een afbeelding" en selecteer vervolgens "Als achtergrond". Daarna staat de geselecteerde afbeelding op het scherm van uw telefoon.

Aanbevolen: