Hoe Samsung Scx 4100 Te Scannen

Inhoudsopgave:

Hoe Samsung Scx 4100 Te Scannen
Hoe Samsung Scx 4100 Te Scannen

Video: Hoe Samsung Scx 4100 Te Scannen

Video: Hoe Samsung Scx 4100 Te Scannen
Video: Samsung 4100/4200 не захватывает бумагу. Ошибка Замятие 0. Решение. 2024, Maart
Anonim

Samsung SCX 4100 is een multifunctioneel apparaat dat een scanner en een printer combineert, die in combinatie kunnen worden gebruikt als kopieerapparaat. Om met de scanner van dit toestel te werken is een speciale applicatie Samsung SmarThru 4 bedoeld, die samen met de device driver op de optische schijf in de Samsung SCX 4100 verpakking aanwezig is.

Hoe Samsung scx 4100 te scannen
Hoe Samsung scx 4100 te scannen

instructies:

Stap 1

Installeer het apparaatstuurprogramma en de Samsung SmarThru 4-add-ontoepassing als dit nog niet is gebeurd. Gebruik hiervoor de optische schijf die bij het apparaat is geleverd. Als zo'n schijf niet bestaat, download dan het stuurprogramma en het programma van de website van de fabrikant.

Stap 2

Zorg ervoor dat het apparaat is ingeschakeld en op uw computer is aangesloten via een USB- of LPT-poort.

Stap 3

Open de klep boven de glasplaat en plaats het te scannen document erop met behulp van de geleidemarkeringen in de uiterste linkerhoek van de glasplaat. De voorzijde (gescande) zijde van het document moet naar de glasplaat wijzen. Sluit het deksel en laat indien mogelijk geen gaten achter.

Stap 4

Start de Samsung SmarThru 4-app en klik op het pictogram met het label "Scannen". Als gevolg hiervan verschijnt er een extra paneel in het programmavenster, waarin u een van de scanopties moet selecteren. Met behulp van het tabblad Toepassingen kunt u de bron scannen en de resulterende afbeelding naar een willekeurig programma overbrengen. Via het tabblad "E-mail" wordt gescand en wordt de afbeelding vervolgens naar het opgegeven e-mailadres verzonden. Het tabblad "Map" bevat scanopdrachten waarbij het resultaat op uw computer wordt opgeslagen. Het OCR-tabblad gaat uit van de overdracht van het scanresultaat naar het OCR-programma. Kies de gewenste optie.

Stap 5

Stel de gewenste waarden voor kleur, resolutie en scangebied in op het geselecteerde tabblad en klik vervolgens op de knop "Scannen" en de toepassing start het proces van het lezen van de afbeelding.

Stap 6

Gebruik de TWAIN-interface om te scannen zonder Samsung SmarThru 4 te gebruiken. Het wordt meestal standaard in het besturingssysteem geïnstalleerd. In dit geval is het voldoende om Samsung SCX 4100 te selecteren als de bron van het geopende document in een willekeurig programma (grafische editor, OCR-programma, afbeeldingsviewer, enz.).

Aanbevolen: