Hoe Mms Te Krijgen In MTS Oekraïne

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Te Krijgen In MTS Oekraïne
Hoe Mms Te Krijgen In MTS Oekraïne

Video: Hoe Mms Te Krijgen In MTS Oekraïne

Video: Hoe Mms Te Krijgen In MTS Oekraïne
Video: POMEZANIA MAP [1.3] ДЛЯ Euro Truck Simulator 2 [v1.41] - ОБЗОР МОДА 2024, April
Anonim

MMS-berichten zijn bedoeld voor het verzenden van multimediabestanden via mobiele communicatie, zoals afbeeldingen, telefoonboekgegevens of grote hoeveelheden tekst. Om dergelijke berichten te kunnen ontvangen, moet u uw mobiele telefoon instellen.

Hoe mms te krijgen in MTS Oekraïne
Hoe mms te krijgen in MTS Oekraïne

Het is nodig

  • - mobiele telefoon met MMS-ondersteuning;
  • - een computer met internet.

instructies:

Stap 1

Stel uw telefoon in om mms-berichten te ontvangen. Activeer hiervoor eerst de dienst, kies de toetsencombinatie * 109 * 210 # en druk op de belknop. Of stuur een bericht naar 1040001. Deze dienst is gratis. Mms-activering wordt binnen 24 uur uitgevoerd.

Stap 2

Stel uw telefoon in om een mms-bericht te ontvangen op het MTS-Oekraïne-netwerk. Om automatische instellingen te ontvangen, stuurt u een sms-bericht naar nummer 1020, specificeert u het nummer 2. Om mms handmatig te configureren op uw telefoon, volgt u de link https://www.mts.com.ua/rus/phonemanuals.php, selecteer uw telefoonmodel of het besturingssysteem, als u een smartphone gebruikt, en voer de instellingen in volgens de aanbevelingen op de site.

Stap 3

Volg deze stappen als uw telefoon de MMS-service niet ondersteunt. In dit geval, wanneer een dergelijk bericht naar uw nummer wordt verzonden, ontvangt u een sms-melding met een speciale code. Om het mms-bericht te bekijken, gebruikt u de service "Mijn MMS", waarmee u alle inkomende mms-berichten op de site kunt bekijken als het verzenden naar uw telefoon is mislukt. Ga hiervoor naar de volgende link

Stap 4

Open het sms-bericht dat je hebt ontvangen, het zal ongeveer de volgende tekst bevatten "Je hebt een mms ontvangen, je kunt het krijgen op de site https://www.mts.com.ua/my_mms". Deze service is drie dagen geldig na ontvangst van de sms. Voer uw telefoonnummer in het formaat 380 ######### in het MSISDN-veld in, voer in het veld "Bericht-ID" het wachtwoord in dat u in het sms-bericht hebt ontvangen.

Stap 5

Nadat u alle benodigde informatie hebt ingevoerd, klikt u op de knop "Ga naar album". Op het scherm worden de mms weergegeven die naar u zijn verzonden en die u op uw computer kunt opslaan. U kunt dus een mms-bericht ontvangen als u het niet op uw telefoon kunt bekijken.

Aanbevolen: