Hoe Mms-instellingen Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Mms-instellingen Te Krijgen
Hoe Mms-instellingen Te Krijgen

Video: Hoe Mms-instellingen Te Krijgen

Video: Hoe Mms-instellingen Te Krijgen
Video: How do I configure MMS settings on my android phone? 2024, Mei
Anonim

Door speciale instellingen te ontvangen en op te slaan, is het niet alleen mogelijk om MMS-berichten met verschillende inhoud te ontvangen, maar ook te verzenden (bijvoorbeeld met melodieën, afbeeldingen, foto's, tekstbestanden). Dergelijke instellingen moeten worden besteld bij een telecomoperator, dit kan op elk gewenst moment.

Hoe mms-instellingen te krijgen
Hoe mms-instellingen te krijgen

instructies:

Stap 1

MTS-abonnees kunnen mms-instellingen opvragen via verkort nummer 1234. Overigens kunt u met het nummer ook GPRS-instellingen ontvangen (dan hoeft u alleen maar een bericht met een sms-bericht naar het opgegeven nummer te sturen). Let op het nummer 0876, met zijn hulp kunt u ook de nodige instellingen bestellen. Aan het bellen zijn geen kosten verbonden, het nummer is gratis. Het bestellen van mms-instellingen is beschikbaar voor alle abonnees via een zelfbedieningssysteem genaamd "Internet Assistant". Het staat op de officiële website van het bedrijf. Daar vindt u ook een speciale sectie "Help en service".

Stap 2

Om een verzoek te verzenden, moeten gebruikers van het "Beeline" -netwerk het USSD-commando * 118 * 2 # op het toetsenbord van de telefoon kiezen en op de belknop drukken. Uw telefoonmodel wordt automatisch gedetecteerd door de operator. Na ontvangst van uw verzoek stuurt hij u niet alleen de instellingen voor MMS, maar ook voor internet (in slechts enkele minuten). Vergeet niet de ontvangen gegevens op te slaan. Om dit te doen, moet u in het veld dat verschijnt het standaardwachtwoord 1234 invoeren (standaard). Beeline-abonnees kunnen ontvangstinstellingen en verbindingsdiensten beheren dankzij het USSD-nummer * 118 #.

Stap 3

Om automatische instellingen te ontvangen, dienen Megafon-klanten een SMS-bericht naar 5049 te sturen. In de tekst mag slechts één nummer worden opgegeven. Als u bijvoorbeeld een drie opgeeft, ontvangt de abonnee de mms-instellingen, wanneer u een twee opgeeft, de internetinstellingen, en als u het nummer één opgeeft, kunt u de WAP-instellingen krijgen. Voor het bestellen van instellingen kunt u ook bellen met het abonneeservicenummer 0500 (bellen is gratis). Nadat u de telefoniste heeft gebeld, vertelt u hem het merk van uw mobiele apparaat.

Stap 4

U kunt de benodigde instellingen ook krijgen op de officiële Megafon-website (bezoek de overeenkomstige sectie). Zoals bij elke andere bon, moet u ook deze instellingen opslaan, anders werken ze niet.

Aanbevolen: