Hoe Geld Over Te Maken Naar MTS Oekraïne

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Maken Naar MTS Oekraïne
Hoe Geld Over Te Maken Naar MTS Oekraïne

Video: Hoe Geld Over Te Maken Naar MTS Oekraïne

Video: Hoe Geld Over Te Maken Naar MTS Oekraïne
Video: POMEZANIA MAP [1.3] ДЛЯ Euro Truck Simulator 2 [v1.41] - ОБЗОР МОДА 2024, Mei
Anonim

Uw dierbaren hebben niet de mogelijkheid om hun saldo aan te vullen, maar u bent ver weg en u moet contact houden. Mobiele operator MTS biedt al zijn abonnees aan om de Money Transfer-service te gebruiken. Met deze dienst kunt u op elk moment het saldo van een andere abonnee opwaarderen met uw gsm.

Hoe geld over te maken naar MTS Oekraïne
Hoe geld over te maken naar MTS Oekraïne

Het is nodig

Mobiele telefoon, positief saldo

instructies:

Stap 1

Om geld over te schrijven naar de telefoonrekening van een andere abonnee, gebruikt u de technologie van gegevensuitwisseling tussen abonnees en de service van de operator in realtime - USSD. Deze dienst wordt gratis aangeboden aan MTS-abonnees. Kies de volgende combinatie van tekens op de telefoon:

* 150 * (telefoonnummer van de abonnee naar wie u geld gaat overmaken, in nationaal formaat) * (bedrag in UAH - een getal van 1 tot 30) # (belknop) U ontvangt een USSD-antwoord met een overschrijvingsbevestiging code, op voorwaarde dat het verzoek correct is opgesteld.

Stap 2

Maak nu een USSD-verzoek in het volgende formaat:

* 150 * (bevestigingscode) # (belknop) Bij een correct samengesteld verzoek ontvangt u een USSD-antwoord, waaruit u verneemt dat uw aanvraag is geaccepteerd. Als uw USSD-verzoek verkeerd is opgesteld, ontvangt u een bericht waarin u meer te weten komt over het probleem.

Stap 3

U kunt gebruik maken van de Money Transfer-service door een gratis SMS-bericht te sturen. Maak een sms met de volgende inhoud:

(telefoonnummer van de abonnee wiens account je gaat opwaarderen) * (bedrag in UAH).

Stuur SMS naar verkort nummer 150.

Stap 4

U ontvangt een bericht met een code om de overboeking te bevestigen.

Stuur de ontvangen code per sms naar nummer 150.

Als de aanvraag correct is gedaan, krijgt u per sms bericht dat uw aanvraag is geaccepteerd. Dit is hoe het bericht eruit zal zien: 0507654321 * 5 (verzoek om geld over te maken voor een bedrag van 30 hryvnia naar telefoon 0507654321).

Stap 5

Ontvang gedetailleerde instructies over het gebruik van de geldtransferservice door een USSD-verzoek * 150 # te sturen of stuur een lege sms naar 1501 als u instructies in het Russisch nodig hebt; 1502 - instructies in het Oekraïens ontvangen; 1503 - in het Engels.

Aanbevolen: