Hoe Mms Te Krijgen Op MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Te Krijgen Op MTS
Hoe Mms Te Krijgen Op MTS
Anonim

Tegenwoordig is het moeilijk om je een leven voor te stellen zonder een mobiele verbinding - met de telefoon kun je werkproblemen oplossen, een belangrijke vergadering houden, je ouders in een andere stad bellen of gewoon chatten met een vriend. Met de komst van de MMS-service werd het mogelijk om foto's, afbeeldingen, geluidsbestanden, animaties, opgemaakte tekst en videobestanden van de ene mobiele telefoon naar de andere te sturen. Om de telefoon te configureren voor het ontvangen en verzenden van MMS, volstaat het om enkele eenvoudige stappen uit te voeren.

Hoe mms te krijgen op MTS
Hoe mms te krijgen op MTS

Het is nodig

Mobiele telefoon met MMS / GPRS-ondersteuning

instructies:

Stap 1

Koop een mobiele telefoon die Multimedia Messaging Service (MMS) en GPRS-service ondersteunt.

Stap 2

Activeer de GPRS-service (mobiel internet) zelf met de service "Mobile Assistant", "Internet Assistant" of bij een willekeurig MTS-abonneeservicecentrum. U kunt ook * 111 * 18 # bellen vanaf uw mobiele telefoon en de instellingen opvragen bij de operator. Nadat u verbinding hebt gemaakt met deze dienst, verschijnt de letter G of het opschrift GPRS op het scherm van uw telefoon.

Stap 3

Stel de MMS-service op een van de volgende manieren in: - stuur een sms-bericht naar 1234;

- bel het gratis nummer 0876 vanaf uw mobiele telefoon;

- download de instellingen van de MTS-website (www.mts.ru) via sms

- voer de instellingen handmatig in Als u de instellingen via SMS, telefonisch of via de website heeft besteld - wacht op het bericht met de MMS-instellingen en sla deze op.

Stap 4

Stuur na het opslaan van de instellingen een MMS-testbericht naar een andere telefoon. Als alles goed is gegaan, is de service verbonden en kun je nu mms-berichten verzenden en ontvangen.

Stap 5

Om het MMS-bericht te bekijken, hoeft u het alleen maar te openen of de link in het SMS-bericht te volgen.

Aanbevolen: