Hoe Mms-instellingen Te Krijgen Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Mms-instellingen Te Krijgen Beeline
Hoe Mms-instellingen Te Krijgen Beeline

Video: Hoe Mms-instellingen Te Krijgen Beeline

Video: Hoe Mms-instellingen Te Krijgen Beeline
Video: BEELINE INTERNET - Magticom Correct the Settings APN 2024, Mei
Anonim

Met de MMS-bezorgservice kunnen eigenaren van mobiele telefoons elkaar zowel tekstberichten als afbeeldingen en zelfs melodieën sturen. Informatie over of uw telefoon dergelijke diensten ondersteunt, vindt u in de instructies ervoor.

Hoe mms-instellingen te krijgen Beeline
Hoe mms-instellingen te krijgen Beeline

Noodzakelijk

  • - een telefoon aangesloten op het Beeline-netwerk;
  • - een computer met internettoegang.

instructies:

Stap 1

Standaard zijn alle klanten van de mobiele operator "Beeline" al verbonden met de MMS-service. Voor het correct verzenden en ontvangen van berichten moet u echter de juiste MMC-instellingen opgeven. Ga hiervoor naar het telefoonmenu in het Engels en configureer de gegevens op deze manier:

Profielnaam: BeeMMS

Gegevensdrager: GPRS

Gebruikers-ID: beeline

Wachtwoord: beeline

APN: mms.beeline.ru

IP-adres: 192.168.094.023

IP-poort: 9201 (of 8080 voor WAP 2.0-telefoons)

Berichtenserver: https:// mms

Stap 2

Als de abonnee de MMS-service heeft uitgeschakeld en deze vervolgens wilde retourneren, kunt u dit doen in uw persoonlijke account op de officiële website van het bedrijf Beeline of door * 110 * 181 # te kiezen.

Nadat u verbinding hebt gemaakt met de service, moet u de telefoon uit- en weer inschakelen zodat deze in het MMS-systeem kan komen.

Stap 3

Op de officiële website van "Beeline" in de sectie "Mobiele communicatie" is er een subsectie "Instellingen en programma's", waar u uw telefoonmodel kunt kiezen om het te configureren voor het ontvangen en verzenden van MMS. Voor elk model is er een gratis nummer voor het ontvangen van instellingen en een installatiecode voor de MMC-service.

Stap 4

U kunt in het buitenland MMS-berichten verzenden in roaming (de dienst is actief in meer dan vijftig landen van de wereld). U hoeft verder niets aan te sluiten. De abonnee hoeft alleen te controleren of GPRS-roaming open is bij de operator in wiens netwerk hij wordt bediend, en internationale communicatie is ingeschakeld in zijn mobiele telefoon en de MMS-service is geactiveerd.

Aanbevolen: