Details Van MTS-oproepen Bestellen

Inhoudsopgave:

Details Van MTS-oproepen Bestellen
Details Van MTS-oproepen Bestellen

Video: Details Van MTS-oproepen Bestellen

Video: Details Van MTS-oproepen Bestellen
Video: RUSSIA CALLING - MTS 2024, April
Anonim

Er zijn situaties waarin je bijvoorbeeld moet weten hoeveel internetverkeer je hebt of hoeveel tijd je in een bepaalde maand hebt doorgebracht. Om dit te doen, bieden alle mobiele operators een eenmalige service - factuurdetails bijvoorbeeld, MTS heeft verschillende opties bedacht om deze informatie voor zijn klanten te verkrijgen.

Details van MTS-oproepen bestellen
Details van MTS-oproepen bestellen

Het is nodig

  • - paspoort;
  • - toegang tot internet;

instructies:

Stap 1

Als u niet ver van de MTS-klantenservicesalons bent, kunt u contact opnemen met de specialisten. Maar je moet wel een paspoort bij je hebben.

Stap 2

Een andere methode op afstand is via internet. Met behulp van het wereldwijde web kunt u alle acties zelf uitvoeren. Ga naar de website om de dienst te gebruiken: www.mts.ru

Stap 3

In het geopende venster vindt u de toegang tot uw persoonlijke account. Het bevindt zich meestal in de linker-rechterhoek van de site. Voer uw telefoonnummer en wachtwoord in het informatieveld in. Als je voor de eerste keer je persoonlijke account hebt ingevoerd en je hebt geen wachtwoord, stuur dan een USSD-verzoek naar het verkorte nummer * 111 * 25 #, waarna je je wachtwoord in de vorm van een sms-bericht ontvangt.

Stap 4

In het persoonlijke account zelf is er een link - "Kostenbeheersing". In dit menu vind je een aantal aanbiedingen van bedrijven, waaronder de knop - "Bel detail". Door erop te klikken gaat u naar de volgende menu's.

Stap 5

Het systeem zal u vragen om de periode in te voeren waarover u informatie wilt ontvangen. Het is vermeldenswaard dat u via internet informatie kunt krijgen over oproepen die tot zes maanden geleden zijn gedaan. In hetzelfde menu is er een item voor de leveringsmethode van detaillering - HTML of Exel. Geef na het kiezen van de benodigde het e-mailadres op, het resultaat van het verzenden hangt af van de juistheid van de ingevoerde informatie.

Stap 6

Voor de meeste abonnees van het bedrijf wordt de service gratis aangeboden, maar om de gegevens te verduidelijken, neem contact op met de specialisten op 0890.

Stap 7

Het bedrijf introduceerde onlangs ook de service "5 betaalde acties". Hiermee kunt u details opvragen over de laatste 5 betaalde acties, hiervoor belt u * 152 * 1 # op uw telefoon. Binnen enkele minuten ontvangt u een sms-bericht met gedetailleerde informatie - de service is ook gratis.

Aanbevolen: