Details Bestellen Bij Mts

Inhoudsopgave:

Details Bestellen Bij Mts
Details Bestellen Bij Mts

Video: Details Bestellen Bij Mts

Video: Details Bestellen Bij Mts
Video: Безлимит мтс!!! Как настроить минуты и смс!!! Безлимит МТС!! 2024, September
Anonim

Elke MTS-abonnee heeft de mogelijkheid om een gedetailleerd rapport te ontvangen over zijn uitgaven voor mobiele communicatie, dat informatie zal bevatten over alle oproepen, verzonden en ontvangen berichten, evenals over internetkosten. U kunt factuurgegevens zowel in elektronische als op papier krijgen.

Details bestellen bij mts
Details bestellen bij mts

instructies:

Stap 1

U kunt een factuurdetail bestellen in een van de MTS-winkels of op de website www.mts.ru in de sectie "Internet-assistent". Voor het ontvangen van gegevens in de MTS-showroom heeft u een persoonlijk paspoort nodig en voor het plaatsen van een bestelling via de Internet Assistant heeft u een wachtwoord nodig, dat u kunt verkrijgen met het servicecommando * 111 * 25 #

Stap 2

Details van de factuur kunnen alleen worden verstrekt voor spraakoproepen tijdens de gespecificeerde periode, of deze kan volledige informatie bevatten over alle mobiele communicatiekosten. Bij het bestellen van een rapport in de MTS salon-store kunt u de details van de factuur voor elke periode kiezen en met behulp van de Internet Assistant heeft u alleen toegang tot de gegevens van de laatste 6 maanden.

Stap 3

Bovendien kunt u op elk moment een rapport krijgen over de laatste 5 uitgevoerde acties en de kosten van het laatste gesprek. Kies hiervoor * 152 # vanaf uw mobiele telefoon en druk op de beltoets. U ontvangt een bericht met alle informatie.

Stap 4

Als u geïnteresseerd bent in het ontvangen van een maandelijkse factuur met details op uw e-mailadres, kunt u de diensten "Detailfactuur" en "Bezorgingsfactuur" activeren. Aansluiting van deze diensten is ook beschikbaar op de website www.mts.ru in de sectie "Internet-assistent", evenals in elke MTS-showroom.

Aanbevolen: