Hoe Het Wachtwoord Voor Beeline Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wachtwoord Voor Beeline Te Achterhalen?
Hoe Het Wachtwoord Voor Beeline Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Wachtwoord Voor Beeline Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Wachtwoord Voor Beeline Te Achterhalen?
Video: Разблокировка любого смартфона, планшета, модема Билайн под все симкарты 2024, April
Anonim

Een Beeline-abonnee heeft mogelijk een wachtwoord nodig als hij besluit de "Persoonlijke account"-service te gebruiken die beschikbaar is op de Beeline-website. Het Beeline-wachtwoord is vereist om in te loggen op het systeem, waarna u kunt doorgaan met de bewerkingen die beschikbaar zijn in het persoonlijke account en het bekijken van statistieken.

Hoe het wachtwoord voor Beeline te achterhalen?
Hoe het wachtwoord voor Beeline te achterhalen?

Het is nodig

  • telefoon
  • contractnummer voor internetwachtwoord

instructies:

Stap 1

Het servicebeheersysteem van de mobiele operator Beeline bevindt zich op: https://uslugi.beeline.ru/. Open deze link

Stap 2

Om uw Beeline Personal Account in te voeren, moet u gegevens over uzelf invoeren, dat wil zeggen uw login en wachtwoord. Met een login is alles eenvoudig - dit is uw Beeline-telefoonnummer, dat u moet bellen zonder een federale code. Het wachtwoord is een beetje lastig, maar niet te ingewikkeld.

Stap 3

Om een wachtwoord te krijgen, moet u hiervoor een speciaal nummer kiezen: * 110 * 9 # en vervolgens op de belknop drukken. De telefoniste zal u naar aanleiding van dit verzoek een tijdelijk wachtwoord sturen in de vorm van een sms-bericht waarin ook uw login wordt vermeld. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in op de site.

Stap 4

Daarna zal het systeem u vragen om opnieuw een tijdelijk wachtwoord in te voeren en vervolgens een permanent wachtwoord in te stellen, dat u in de toekomst zult gebruiken. Het is het beste om het meteen te onthouden, op te schrijven of op te slaan.

Stap 5

Als u uw Beeline-wachtwoord bent vergeten, kunt u de ondersteuningsdienst bellen op het verkorte nummer 0611, een gesprek met de operator in het menu selecteren en hem vervolgens over uw probleem informeren. Na enkele identificatieprocedures zal het wachtwoord worden hersteld.

Stap 6

Als u het Beeline-internetwachtwoord nodig heeft, en niet het wachtwoord van het persoonlijke account voor het beheren van mobiele communicatie, dan is uw contractnummer de login. Het wachtwoord wordt aan de gebruiker verstrekt wanneer het Beeline-internet is aangesloten, en als de persoon het niet onmiddellijk heeft genoteerd of het is kwijtgeraakt, kunt u het herstellen door de ondersteuningsdienst te bellen, zoals het geval is bij mobiele communicatie.

Aanbevolen: