Hoe U Het Saldo Voor Een Beeline-abonnee Kunt Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Saldo Voor Een Beeline-abonnee Kunt Achterhalen?
Hoe U Het Saldo Voor Een Beeline-abonnee Kunt Achterhalen?

Video: Hoe U Het Saldo Voor Een Beeline-abonnee Kunt Achterhalen?

Video: Hoe U Het Saldo Voor Een Beeline-abonnee Kunt Achterhalen?
Video: БИЛАЙН КАК УЗНАТЬ БАЛАНС,КАК УЗНАТЬ СВОЙ НОМЕР И ДРУГИЕ ПОЛЕЗНЫЕ КОМАНДЫ 2024, Mei
Anonim

Als u het saldo van een Beeline-abonnee wilt weten, kunt u een van de speciale functies gebruiken die door de operator worden aangeboden. U kunt uw account controleren met uw mobiele telefoon of internet.

U kunt het saldo voor een Beeline-abonnee op verschillende manieren achterhalen
U kunt het saldo voor een Beeline-abonnee op verschillende manieren achterhalen

instructies:

Stap 1

Om het saldo voor een Beeline-abonnee te weten te komen, kunt u * 102 # bellen op uw mobiele telefoon. U ontvangt een antwoordbericht met informatie over de status van uw account. Op sommige telefoonmodellen belt u # 102 #. Daarnaast zijn er aanvullende verzoeken om informatie over bepaalde soorten diensten te verduidelijken, bijvoorbeeld sms-pakketten (* 106 # of # 106 #), bonussen (* 107 # of # 107 #), verkeerssaldi (* 108 # of # 108 #) en anderen.

Stap 2

Met de dienst "Saldo op het scherm" kunt u snel het saldo opvragen. Verbind het door het commando * 110 * 902 # te kiezen. In dit geval, wanneer u een verzoek * 102 # of # 102 # verzendt, wordt informatie over de status van het account onmiddellijk op het telefoonscherm weergegeven, zodat u niet hoeft te wachten op een antwoord-sms-bericht.

Stap 3

Gebruik het verkorte nummer 0697 om het saldo op de Beeline-telefoon te achterhalen. Deze optie is beschikbaar voor abonnees die een prepaid betalingssysteem gebruiken. In andere gevallen kunt u bellen met 067404. De automatische informatiedienst informeert u over de status van uw account.

Stap 4

Ga naar het SIM-menu "Beeline" op je telefoon. Het kan worden gevonden in het hoofdmenu of in het gedeelte met apparaatinstellingen. Open het item "Mijn saldo" en klik op het tabblad "Hoofdsaldo". Na een tijdje geeft het telefoonscherm informatie weer over de status van het account.

Stap 5

U kunt de status van uw Beeline-account controleren in uw persoonlijke internetaccount, toegankelijk via de My Beeline-service. Krijg een wachtwoord om toegang te krijgen tot het systeem door * 110 * 9 # of * 111 # te kiezen vanaf uw telefoon. Log in op uw persoonlijke account en lees uw gegevens op de hoofdpagina. Onder hen zal aanwezig zijn en het saldo van de persoonlijke rekening. Via het servicemenu kunt u ook de aangesloten betaalde diensten specificeren en de kosten daarvoor aanpassen.

Stap 6

Gebruik de service "Saldo van dierbaren" om het saldo van een andere Beeline-abonnee te controleren. Om verbinding te maken, moet uw vriend of familielid u toevoegen aan de "witte lijst" door * 131 * 1 * uw telefoonnummer in 10-cijferig formaat # te kiezen vanaf zijn telefoon. Nu kunt u het saldo op de rekening van de abonnee achterhalen met het commando * 131 * 6 * abonneenummer # door dit op uw mobiele telefoon te kiezen.

Aanbevolen: