Hoe Het Wachtwoord Op De Telefoon Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wachtwoord Op De Telefoon Te Achterhalen?
Hoe Het Wachtwoord Op De Telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Wachtwoord Op De Telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Wachtwoord Op De Telefoon Te Achterhalen?
Video: Android wachtwoord resetten: Hoe reset je je wachtwoord? | Samsung & You 2024, Mei
Anonim

Veel eigenaren van mobiele telefoons wijzigen hun beveiligingswachtwoord. Na verloop van tijd vergeten sommige gebruikers dit wachtwoord. Zolang uw telefoon normaal werkt, stoort dit probleem u niet. Maar zodra u de telefoon vergrendelt (misschien per ongeluk), moet het wachtwoord worden hersteld.

Hoe het wachtwoord op de telefoon te achterhalen?
Hoe het wachtwoord op de telefoon te achterhalen?

Noodzakelijk

  • Voor de eerste ontgrendelingsoptie:
  • - computer;
  • - Nemesis Multi Flasher 1.0.38.14 / 1.0.38.15 (Nemesis Service Suite);
  • - een programma om je telefoon te ontgrendelen, bijvoorbeeld Nokia Unlocker 1.0 beta2;
  • - telefoon;
  • - USB-kabel.
  • Voor de tweede ontgrendelingsoptie:
  • - computer;
  • - JAF door ODEON 1.98.62 programma;
  • - emulator voor JAF3;
  • - een programma om je telefoon te ontgrendelen, bijvoorbeeld Nokia Unlocker 1.0 beta2;
  • - telefoon;
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Gebruik een USB-kabel om uw telefoon op uw computer aan te sluiten. Open het Nemesis Service Suite-programma. Klik in de rechterbovenhoek van het scherm op het vergrootglaspictogram. Ga naar het tabblad Telefooninfo. Controleer of u PC Suite hebt afgesloten. Zo niet, sluit deze dan. Anders werkt Nemesis Service Suite niet. Klik nu op Scannen.

Stap 2

Open het tabblad Permanent geheugen. Schakel het selectievakje Naar bestand in en klik op de knop Lezen. De computer leest de informatie en slaat het leesresultaat op in een bestand met de extensie.pm. Als u geen ander opslagpad heeft opgegeven, zal de computer het bestand standaard opslaan in C:\Program Files\NSS\Backup\pm\. De bestandsnaam is de IMEI-code van uw telefoon.

Stap 3

Open een programma om je telefoon te ontgrendelen, zoals NokiaUnlocker. Als dit programma niet werkt, kun je het programma dat je nodig hebt op internet vinden. Selecteer het bestand dat u in de vorige stap hebt opgeslagen met de extensie.pm. In het venster "Beveiligingscode" ziet u uw wachtwoord. De telefoon is ontgrendeld! Hieronder ziet u het venster "Wachtwoord(en) voor de geheugenkaart". Als u een wachtwoord voor de geheugenkaart in de telefoon instelt, moet dit in dit venster zichtbaar zijn.

Stap 4

Er is een tweede ontgrendelingsoptie die u ook kunt gebruiken. Schakel alle programma's die aan uw telefoon zijn gekoppeld op uw computer uit. Installeer het JAF by ODEON-programma. Maak een map aan. Zet daarin het programma en de emulator, die op internet te vinden zijn. Zet deze aangemaakte map neer in een willekeurige map van Nokia Unlocker of andere ontgrendelingssoftware.

Stap 5

Verbind je telefoon met je computer. Open de emulator. Voer het programma uit. Klik hiervoor op de knop "GO". Het programma loopt.

Stap 6

Ga naar het tabblad BB5. Vink het vakje PM lezen aan en klik op Servise. Voer in het venster dat verschijnt het cijfer 0 in. Klik op de knop "OK". Voer in het tweede venster het getal 500 in. Klik ook op "OK". Selecteer de map waarin u het informatiebestand wilt opslaan. Het lezen van gegevens kan enige tijd duren. Wacht tot het voorbij is. Het signaal dat het lezen van het bestand voltooid is, zal het verschijnende woord DONE zijn.

Stap 7

Sluit nu het JAF-programma en open Nokia Unlocker. Ga dan op dezelfde manier te werk als bij de eerste ontgrendelingsoptie. Open het door JAF gegenereerde bestand. In de verschenen vensters "Beveiligingscode" en "Wachtwoord(en) voor de geheugenkaart" kunt u uw wachtwoorden zien. De telefoon is ontgrendeld.

Aanbevolen: