Hoe Het Nummer Te Achterhalen, De Voor- En Achternaam Kennen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nummer Te Achterhalen, De Voor- En Achternaam Kennen?
Hoe Het Nummer Te Achterhalen, De Voor- En Achternaam Kennen?

Video: Hoe Het Nummer Te Achterhalen, De Voor- En Achternaam Kennen?

Video: Hoe Het Nummer Te Achterhalen, De Voor- En Achternaam Kennen?
Video: Hoe gebruikt Logius dataminimalisatie om privacy te garanderen? 2024, Mei
Anonim

Er zijn situaties waarin het nodig is om het telefoonnummer van een persoon te krijgen, waarbij alleen zijn voor- en achternaam bekend zijn. Iemand zoekt de coördinaten van een meisje dat ze leuk vinden, zoekt vrienden en kennissen, verdwenen partners of debiteuren.

Hoe het nummer te achterhalen, de voor- en achternaam kennen?
Hoe het nummer te achterhalen, de voor- en achternaam kennen?

Noodzakelijk

  • - PC met internettoegang;
  • - basis van telefoonnummers;
  • - telefoonboek;
  • - advertenties in kranten;
  • - balpen;
  • - een blanco vel papier.

instructies:

Stap 1

Als u wederzijdse kennissen heeft van de persoon wiens telefoonnummer u moet weten, vraag hem of haar deze informatie aan u te verstrekken. Vaak kunnen dit soort gegevens met weinig moeite worden verkregen. Als een persoon u helemaal niet bekend is, maar alleen de voor- en achternaam bekend zijn, zoek dan informatie over hem op in netwerkbronnen.

Stap 2

Voer het internet in, voer in de zoekbalk van de webbrowser de voor- en achternaam in van de persoon waarin u geïnteresseerd bent. Vaak laten gebruikers van verschillende sociale netwerken volledige informatie over zichzelf achter wanneer ze zich registreren op gespecialiseerde internetbronnen. Als je geluk hebt en de zoekmachine verwijst naar een van de sociale netwerken of forums waarop de abonnee een speciaal formulier met informatie over zichzelf heeft ingevuld, probeer dan het gewenste telefoonnummer te achterhalen.

Stap 3

Zoek op internet de gegenereerde databases met telefoonnummers op naam en achternaam van abonnees en gebruik de diensten van gespecialiseerde sites die gebruikers gratis toegang tot dergelijke informatie bieden. Als deze optie u niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd, bestel dan een zoekopdracht naar informatie over een persoon voor een bepaalde vergoeding op dezelfde informatiebronnen en ontdek zijn telefoonnummer.

Stap 4

Kies een particulier detectivebureau uit de talrijke advertenties in kranten of op elektronische borden. Gekwalificeerde specialisten helpen bij het samenstellen van een uitgebreid dossier over de persoon waarin u geïnteresseerd bent, inclusief informatie over telefoonnummers, woonadressen, enz.

Stap 5

Als u het telefoonnummer wilt weten van een persoon die de verantwoordelijkheid ontwijkt, neem dan contact op met de politie voor hulp. Schrijf een verklaring waarin u wordt gevraagd u de nodige informatie over de overtreder te verstrekken, inclusief zijn telefoonnummer, om de schuld terug te betalen of andere verplichtingen jegens u na te komen.

Aanbevolen: