Hoe U De Operator Megafon Gratis Kunt Bellen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Operator Megafon Gratis Kunt Bellen
Hoe U De Operator Megafon Gratis Kunt Bellen

Video: Hoe U De Operator Megafon Gratis Kunt Bellen

Video: Hoe U De Operator Megafon Gratis Kunt Bellen
Video: Как позвонить оператору Мегафон Россия 2024, April
Anonim

Om elk probleem met betrekking tot Megafon-communicatiediensten op te lossen, kunt u een telefonisch overleg met de operator gebruiken. In de meeste gevallen is dit de handigste en snelste service waarmee u informatie over tarieven kunt krijgen, geld kunt afschrijven en ook een claim kunt indienen.

Hoe u de operator Megafon gratis kunt bellen
Hoe u de operator Megafon gratis kunt bellen

Hoe de telefoniste Megafon te bellen met een enkel nummer

Om de Megafon-operator gratis te bellen, moet u een enkel kort nummer van de inlichtingendienst 0500 bellen. De autoinformer beantwoordt de oproep onmiddellijk, luistert naar zijn bericht, waarna een verbinding met de gratis Megafon-operator tot stand wordt gebracht. Als er geen beschikbare specialist aan de lijn is, zal het systeem de geschatte wachttijd bepalen en u hierover informeren. Alleen abonnees van het Megafon-netwerk kunnen gratis bellen naar de operator Megafon op 0500, terwijl het saldo van de persoonlijke rekening negatief kan zijn. Als u contact wilt opnemen met een specialist vanaf een stadsnummer of vanaf een telefoon van een andere mobiele operator (Tele 2, MTS, Beeline), bel dan 8 800 550 05 00. Megafon-medewerkers staan op elk moment van de dag klaar om uw oproepen te beantwoorden met deze nummers.

Je kunt ook een sms sturen naar 0500, waarin je de essentie van het probleem beschrijft. Na ontvangst van uw verzoek zal de telefoniste van de Megafon helpdesk u terugbellen en proberen te helpen.

Een Megafon-operator bellen vanuit een ander land?

Zelfs wanneer u op vakantie of zakenreis in het buitenland bent en niet weet hoe u de Megafon-operator gratis kunt bellen, kunnen er communicatieproblemen ontstaan. Feit is dat een enkel nummer 0500 niet beschikbaar is voor abonnees in roaming. In deze situatie zal een andere internationale telefoonlijn helpen, via welke u contact kunt opnemen met een Megafon netwerkspecialist. Kies vanaf uw mobiele telefoon +7 926 111 05 00. Houd er rekening mee dat het kiezen wordt uitgevoerd in het internationale formaat +7.

Bent u een zakelijke klant van Megafon en bevindt u zich buiten het thuisnetwerk, dan kunt u gratis bellen met de telefoniste Megafon met verkorte nummers 0500 of 0555. In dit geval komt de verbinding met een specialist tot stand door middel van feedback, dat wil zeggen na het inbellen van een combinatie van nummers, wordt de verbinding verbroken en komt er een inkomende oproep van de telefoniste Megafon. In de regel komen de oproepen van de nummers +7 928 111 05 00 of +7 928 111 05 55.

Hoe u via internet contact kunt opnemen met de operator Megafon

Als er geen mobiele telefoon bij de hand is, kunt u via de officiële website van de provider advies krijgen van een Megafon-specialist. Toegegeven, hiervoor moet aan verschillende voorwaarden worden voldaan:

- Internetsnelheid is niet minder dan 256 kB per seconde;

- geconfigureerde en ingeschakelde microfoon;

- werkende camera.

Als aan al deze voorwaarden is voldaan, zoek dan op de Megafon-website het venster "videocommunicatie", klik erop en wacht op het antwoord van de operator. Overleg via videocommunicatie is een andere handige mogelijkheid om gratis te bellen met de Megafon-operator.

Op de officiële website van Megafon kunt u ook de nodige informatie krijgen door in de chat over uw probleem te schrijven. Ga hiervoor naar het gedeelte "Service en Help", selecteer het menu "Stel een vraag", in de regel die verschijnt, beschrijf uw probleem of stel een vraag. Vermeld ook zeker je telefoonnummer, naam en e-mailadres. Zodra de operator uw vraag heeft opgelost, wordt er een bericht naar de e-mail gestuurd met het antwoord waarin u geïnteresseerd bent.

Aanbevolen: