Hoe De MTS-ondersteuningsservice Te Bellen

Inhoudsopgave:

Hoe De MTS-ondersteuningsservice Te Bellen
Hoe De MTS-ondersteuningsservice Te Bellen

Video: Hoe De MTS-ondersteuningsservice Te Bellen

Video: Hoe De MTS-ondersteuningsservice Te Bellen
Video: Mujhe Peene Ka Shauk Nahi Peeta Hoon Gam Bhulane Ko|| Full hd vedio|| 90's hit's song 2024, April
Anonim

Om zoveel mogelijk klanten aan te trekken, bieden mobiele operators en internetproviders nieuwe tariefplannen aan. U kunt er meer over te weten komen en advies krijgen over het oplossen van technische problemen in de ondersteuningsservice voor abonnees.

MTS
MTS

Waarom heb je MTS-ondersteuningsservice nodig?

OJSC "Mobile TeleSystems" biedt cellulaire communicatiediensten, is een internetprovider, biedt de verbinding van pakketten met televisiezenders en heeft onlangs ook enkele bankdiensten verleend. MTS biedt haar abonnees veel verschillende tariefplannen, die niet altijd gemakkelijk zelf te achterhalen zijn. Om verbinding te maken met internet en thuis-tv, hebben klanten speciale apparatuur nodig, waarvan de installatie en bediening niet altijd gemakkelijk en begrijpelijk is.

Abonnees (zowel bestaande als potentiële) kunnen een aantal vragen hebben met betrekking tot verschillende diensten en aanbiedingen van het bedrijf. Ze kunnen worden toegewezen aan de operators van het contactcenter, evenals aan de technische ondersteuningsspecialisten van MTS. U kunt met name informatie krijgen over het optimale mobiele tarief voor u en ontdekken hoe u deze kunt aansluiten. Mocht u problemen ondervinden bij het zelf instellen van internet, dan kunt u ook een specialist raadplegen door te bellen met de MTS support service.

Telefoonnummers voor MTS-ondersteuning

0890. Als u een MTS-abonnee bent, kunt u dit nummer bellen vanaf uw mobiele telefoon en een gratis consult krijgen bij de klantenservice. Uw oproep is gratis als u op het grondgebied van de Russische Federatie belt.

+7 495 766 0166. Dit nummer is bedoeld voor oproepen van abonnees die zich in internationale roaming bevinden. Het gesprek is gratis als u belt vanaf een MTS-simkaart.

8 800 250 0890. U kunt naar dit nummer bellen vanaf elke telefoon: vast of mobiel, bediend door een andere mobiele operator. Op het grondgebied van Rusland zal het gesprek gratis zijn.

Via deze nummers kunt u contact opnemen met de operators van de MTS-abonneedienst. Zij adviseren u over de bestaande tarieven voor mobiele communicatie, internet en televisie. Ze helpen u om eenvoudige problemen op te lossen en geven u suggesties hoe u bijvoorbeeld informatie over uw saldo kunt verkrijgen of rekeninggegevens kunt opvragen. Als u wordt geconfronteerd met een complex technisch probleem, zal de telefoniste uw oproep doorverbinden met de technische ondersteuningsdienst, waar u gekwalificeerde hulp kunt krijgen van een specialist. Het is niet altijd mogelijk om het probleem zelf op te lossen, zelfs niet als u telefonisch wordt geadviseerd door een supportmedewerker. Als het probleem niet kon worden opgelost, krijgt u een bezoek van een specialist aangeboden die u zal helpen, bijvoorbeeld, verbinding maken met internet of de geselecteerde televisiezenders afstemmen.

Aanbevolen: