Hoe Te Bellen Op Kosten Van De Gesprekspartner Op MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Te Bellen Op Kosten Van De Gesprekspartner Op MTS
Hoe Te Bellen Op Kosten Van De Gesprekspartner Op MTS

Video: Hoe Te Bellen Op Kosten Van De Gesprekspartner Op MTS

Video: Hoe Te Bellen Op Kosten Van De Gesprekspartner Op MTS
Video: Blackview Airbuds 1 - TWS HEADSET / REVIEW & MICROFOON TEST 2024, Mei
Anonim

Van tijd tot tijd, wanneer het saldo op de telefoon nul nadert, moeten MTS-abonnees bellen op kosten van de gesprekspartner. Om dit te doen, moet u een van de verschillende functies van de operator gebruiken, die op betaalde of gratis basis kunnen worden aangesloten.

U kunt op kosten van de gesprekspartner bellen op MTS
U kunt op kosten van de gesprekspartner bellen op MTS

instructies:

Stap 1

U kunt MTS bellen op kosten van de gesprekspartner met behulp van de "Help Out" -service, die beschikbaar is voor abonnees van de operator in heel Rusland. Activeer de service op verschillende manieren, bijvoorbeeld door 0880 te bellen en na het beantwoorden van de autoinformer - het nummer van de gewenste abonnee in tiencijferige notatie, of bel gewoon zijn nummer met het voorvoegsel 5880.

Stap 2

Wacht even tot het nummer van de gebelde MTS-abonnee automatisch wordt gebeld door de operator. Daarbij wordt de gesprekspartner gevraagd om op eigen kosten contact met u op te nemen of de oproep te weigeren door op de daarvoor bestemde toets te drukken. Als de gebelde abonnee momenteel niet beschikbaar of bezet is, ontvangt hij in plaats van te bellen een sms-bericht met het verzoek om terug te bellen. In totaal worden 10 van dergelijke verzoeken per dag toegestaan.

Stap 3

In plaats van op kosten van de gesprekspartner op MTS te bellen, kunt u hem gewoon laten weten dat uw rekening onvoldoende saldo heeft om bijvoorbeeld te bellen in het kader van de dienst “Bel mij terug”. Om dit te doen, probeert u gewoon het nummer van de gewenste abonnee te bellen. Met een nulsaldo bevindt u zich in het MTS-informantenmenu. Druk op de toets "1" om een gratis bericht naar de abonnee te sturen met het verzoek om terug te bellen. Een alternatieve manier is om vanaf de telefoon het commando * 110 * (abonneenummer) # te kiezen. De gesprekspartner wordt direct op de hoogte gesteld van uw verzoek.

Stap 4

Als uw account niet genoeg tegoed heeft, kan de gesprekspartner het vanaf zijn telefoon aanvullen met behulp van de service "Directe overboeking". Om dit te doen, moet u het commando * 112 # (mobiel nummer voor aanvulling) * (bedrag) # kiezen, waarbij u als bedrag een waarde opgeeft van 1 tot 300 roebel (na overdracht moeten er ten minste 50 roebel op de rekening). Daarna wordt het gespecificeerde deel van het saldo onmiddellijk overgedragen naar het overeenkomstige nummer.

Aanbevolen: