Hoe De Telefoniste Megafon . Te Bellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoniste Megafon . Te Bellen
Hoe De Telefoniste Megafon . Te Bellen

Video: Hoe De Telefoniste Megafon . Te Bellen

Video: Hoe De Telefoniste Megafon . Te Bellen
Video: Вход в личный кабинет Мегафон по номеру телефона. Как войти? Нужна ли регистрация? 2024, April
Anonim

Als je problemen hebt met mobiele communicatie of vragen hebt over de aangeboden diensten, probeer dan de Megafon-operator te bellen. Technische ondersteuningsspecialisten zullen op elk moment de nodige assistentie bieden.

U kunt de Megafon-operator op verschillende manieren bellen
U kunt de Megafon-operator op verschillende manieren bellen

instructies:

Stap 1

Probeer de Megafon-operator te bellen vanaf uw mobiele telefoon. Binnen het netwerk volstaat het om het verkorte nummer 0550 in te toetsen, en je komt meteen in het spraakmenu terecht. Luister naar de instructies en selecteer het juiste onderdeel van de dienst met de functietoetsen van je telefoon. Om rechtstreeks contact op te nemen met de operator Megafon, drukt u op de "0"-knop, of houdt u gewoon een tijdje contact en de verbinding wordt automatisch gestart. Geef de essentie van uw vraag of probleem zo gedetailleerd mogelijk aan zodra een specialist voor technische ondersteuning uw oproep beantwoordt. Wees voorbereid om uw telefoonnummer en paspoortgegevens te verstrekken om uw identiteit te verifiëren. Bellen naar 0550 is gratis.

Stap 2

Als je de Megafon-operator wilt bellen vanaf je huistelefoon of een mobiel nummer van een andere operator, gebruik dan de gratis telefoonlijn 8-800-333-05-00. Ga vervolgens op dezelfde manier te werk als in de vorige stap: selecteer het item van het spraakmenu dat u nodig hebt met behulp van de telefoontoetsen of maak rechtstreeks verbinding met de operator.

Stap 3

Als het niet mogelijk is om de Megafon-operator telefonisch te bereiken, probeer dan contact op te nemen met de technische ondersteuningsdienst via de officiële website van het bedrijf. Op de startpagina ziet u een link met de titel "Klantenondersteuning". Klik erop en er verschijnt een speciaal formulier voor je, waarin je interessante vragen kunt stellen. Voordat u een vraag verzendt, moet u uw e-mailadres opgeven: dit is het antwoord waarop de operator zal ontvangen. Meestal beoordeelt de ondersteuningsdienst de ontvangen aanvragen binnen enkele dagen.

Aanbevolen: