De Locatie Van Een Persoon Vinden Op Nummer

Inhoudsopgave:

De Locatie Van Een Persoon Vinden Op Nummer
De Locatie Van Een Persoon Vinden Op Nummer

Video: De Locatie Van Een Persoon Vinden Op Nummer

Video: De Locatie Van Een Persoon Vinden Op Nummer
Video: Achterhaal waar iemand is geweest, apple|| Lifechanging location hack || Iphone locatie hack || hack 2024, Mei
Anonim

Gebruikers van mobiele telefoons worden vaak geconfronteerd met de behoefte om uit te zoeken waar deze of gene abonnee zich op dit moment bevindt. Mobiele operators bieden relevante diensten tegen speciale voorwaarden.

De locatie van een persoon vinden op nummer
De locatie van een persoon vinden op nummer

instructies:

Stap 1

Klanten van de mobiele operator "Beeline" kunnen de locatieservice gebruiken met hun persoonlijke account op de website van het bedrijf. Sluit de dienst aan en je kunt er direct mee aan de slag. Om de huidige locatie van een persoon op nummer te achterhalen, voegt u de letter L in de tekst van een sms-bericht in en stuurt u deze naar het korte nummer 684. De kosten van de service bedragen ongeveer 2 roebel.

Stap 2

Als u een abonnee bent van de Megafon-operator, kiest u een van de verschillende methoden om de locatie op telefoonnummer te achterhalen. Voor servicegebruikers is er bijvoorbeeld een handig USSD-verzoek: kies * 148 *, dan het abonneenummer en #. Geef het gewenste nummer in het internationale formaat aan, beginnend met "+7". Probeer de locatie te achterhalen door 0888 te bellen en contact op te nemen met de operator en laat vervolgens een zoekopdracht achter. Megafon-abonnees hebben ook de mogelijkheid om de site locator.megafon.ru te gebruiken en met zijn hulp in de juiste sectie de nodige informatie over de verblijfplaats van een persoon te verkrijgen.

Stap 3

Gebruik de zoekservice voor abonnees van de MTS-operator. Het heet Locator. Om te activeren, stuurt u een sms-bericht naar 6677 en vermeldt u daarin het mobiele telefoonnummer van de persoon die u zoekt. Afhankelijk van het huidige tarief wordt een bedrag van 10 tot 15 roebel van uw persoonlijke rekening afgeschreven.

Stap 4

Het is alleen mogelijk om de locatie van de andere abonnee te bepalen als hij een antwoordbericht op uw verzoek stuurt, waarin hij zijn toestemming bevestigt. Anders zal de operator u informeren over de weigering en de onmogelijkheid om de gewenste actie uit te voeren.

Aanbevolen: