De Locatie Van Een Persoon Vinden Op Zijn Mobiele Telefoonnummer

Inhoudsopgave:

De Locatie Van Een Persoon Vinden Op Zijn Mobiele Telefoonnummer
De Locatie Van Een Persoon Vinden Op Zijn Mobiele Telefoonnummer

Video: De Locatie Van Een Persoon Vinden Op Zijn Mobiele Telefoonnummer

Video: De Locatie Van Een Persoon Vinden Op Zijn Mobiele Telefoonnummer
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, Mei
Anonim

Angst echtgenoten over elkaar, maar ook over kinderen en andere naaste mensen - is niet ongewoon. Gelukkig is het tegenwoordig, dankzij de ontwikkeling van mobiele communicatie, mogelijk om de locatie van een persoon te achterhalen aan de hand van een mobiel telefoonnummer.

Probeer de locatie van een persoon te vinden op zijn mobiele telefoonnummer
Probeer de locatie van een persoon te vinden op zijn mobiele telefoonnummer

instructies:

Stap 1

Als u een Megafon-abonnee bent, zijn er verschillende manieren om de locatie van een persoon op mobiel nummer te vinden. Allereerst is het een handig en kort USSD-verzoek * 148 * (abonneenummer om te zoeken via "+7") #. Daarnaast kunt u de site locator.megafon.ru gebruiken en het nummer van de gewenste abonnee aangeven via een speciaal formulier. Ten slotte volstaat het om 0888 te bellen om contact op te nemen met de Megafon-operator en een verzoek achter te laten om naar een persoon te zoeken.

Stap 2

MTS-abonnees kunnen de Locator-service gebruiken om de locatie van een persoon op hun mobiele telefoonnummer te vinden. Om te activeren, stuur een sms naar 6677. Geef in het bericht het telefoonnummer van de abonnee op om te zoeken en verwacht een reactie met de coördinaten van de locatie van de persoon. Tegelijkertijd heeft deze service enkele functies, waarover u hieronder meer zult leren.

Stap 3

Beeline-klanten hebben de mogelijkheid om de locatie van een persoon op het mobiele telefoonnummer te vinden door een sms-bericht te sturen met de letter L en het abonneenummer om naar 684 te zoeken. Bovendien kunt u de locatie van een persoon achterhalen via de website van de operator, waar er is een overeenkomstige speciale sectie.

Stap 4

Als u geen zin of tijd heeft om het algoritme voor het vinden van de locatie van de abonnee af te handelen, kunt u proberen de technische ondersteuningsdienst van uw operator te bellen (0888 - Megafon, 0890 - MTS, 0611 - Beeline). Vertel dat je wilt weten waar de abonnee is en geef dan zijn nummer door. Meestal zijn operators behulpzaam met klanten en helpen ze de bijbehorende service handmatig te activeren.

Stap 5

Het bepalen van de locatie van de abonnee op nummer gebeurt alleen met zijn toestemming. Zodra u deze dienst probeert te gebruiken, ontvangt de abonnee een overeenkomstige melding. Als hij erop reageert met een bericht met het woord JA of JA, ontvang je zijn coördinaten, anders kun je zijn huidige coördinaten niet achterhalen. Bovendien wordt de zoekservice door alle operators betaald en zijn de gemiddelde kosten 10 roebel.

Aanbevolen: