Hoe Kun Je De Locatie Van Een Persoon Vinden Op Mobiel Nummer

Inhoudsopgave:

Hoe Kun Je De Locatie Van Een Persoon Vinden Op Mobiel Nummer
Hoe Kun Je De Locatie Van Een Persoon Vinden Op Mobiel Nummer

Video: Hoe Kun Je De Locatie Van Een Persoon Vinden Op Mobiel Nummer

Video: Hoe Kun Je De Locatie Van Een Persoon Vinden Op Mobiel Nummer
Video: Achterhaal waar iemand is geweest, apple|| Lifechanging location hack || Iphone locatie hack || hack 2024, April
Anonim

In het leven doen zich vaak situaties voor waarin het nodig is om uit te zoeken waar de persoon die dicht bij je staat op dit moment is. Ouders willen bijvoorbeeld op de hoogte zijn van de huidige locatie van hun kinderen. Momenteel bieden mobiele operators deze service aan hun gebruikers.

Hoe kun je de locatie van een persoon vinden op mobiel nummer
Hoe kun je de locatie van een persoon vinden op mobiel nummer

instructies:

Stap 1

Gebruik de functie "Locator", die wordt ondersteund door de MTS-operator. Hiermee kunt u nauwkeurig de locatie van een persoon op zijn mobiele telefoon bepalen. Om toegang te krijgen tot de dienst, kiest u het telefoonnummer van de abonnee die u wilt vinden op het toetsenbord van uw apparaat en stuurt u dit vervolgens in een sms-bericht naar 6677. Deze mogelijkheid wordt gratis aangeboden.

Stap 2

Ontdek de locatie van de abonnee die u nodig hebt met behulp van de zoekservice van de Beeline-operator. Hiervoor moet je een sms sturen met de lettercode L en het nummer van de persoon die je nodig hebt naar 684. Deze dienst wordt betaald. Voor elk verzoek zal de exploitant het bedrag van twee roebel en vijf kopeken van de persoonlijke rekening opnemen.

Stap 3

Zoek een persoon op zijn mobiele telefoonnummer op een van de volgende twee manieren, als u een abonnee bent van het Megafon-bedrijf. De eerste is gericht op een kleine kring van abonnees en is bedoeld voor ouders en hun kinderen. In dit geval wordt het gebruik van de zoeker alleen beschikbaar op bepaalde tariefplannen. Een volledige lijst hiervan is te vinden op de officiële website van de exploitant. De meest populaire zijn Smeshariki en Ring-Ding. Tarieven kunnen in de loop van de tijd veranderen, dus bezoek de site vaker om op de hoogte te blijven van alle innovaties.

Stap 4

Probeer een persoon te vinden die de tweede service van Megafon gebruikt, die beschikbaar is voor alle klanten van het bedrijf, ongeacht het gebruikte tariefplan. Om toegang te krijgen tot de zoeker, gaat u naar de service-webpagina: locator.megafon.ru. Hier leert u hoe u een activeringsaanvraag invult en verzendt. Nadat u de nodige acties hebt uitgevoerd, wordt er een sms-bericht verzonden naar uw abonneenummer met de exacte coördinaten van de locatie van de abonnee.

Aanbevolen: