Hoe De Telefoon Aan Te Zetten Via Een Computer

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoon Aan Te Zetten Via Een Computer
Hoe De Telefoon Aan Te Zetten Via Een Computer

Video: Hoe De Telefoon Aan Te Zetten Via Een Computer

Video: Hoe De Telefoon Aan Te Zetten Via Een Computer
Video: how to turn on your phone /tablet with a broken power button!! 2024, Mei
Anonim

Het inschakelen van defecte telefoons door ze op een computer aan te sluiten is niet voor elk apparaatmodel beschikbaar, meestal is dit typisch voor modellen met interne geheugenmodules die het werken met flashkaarten niet ondersteunen. Voordat u de telefoon op deze manier inschakelt, is het ook raadzaam om de servicehandleiding voor uw model te downloaden.

Hoe de telefoon aan te zetten via een computer
Hoe de telefoon aan te zetten via een computer

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding;
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw model mobiele apparaat activering ondersteunt door verbinding te maken met een computer. Doe een aanvraag op internet en zoek naar informatie op de forums die zijn gewijd aan de telefoons van deze fabrikant.

Stap 2

Zelfs als u de benodigde combinatie vindt om uw mobiele apparaat op deze manier in te schakelen, moet u de lijst met noodzakelijke herstelhulpprogramma's zorgvuldig lezen. Gebruik echter geen ongepaste software, omdat u het apparaat kunt beschadigen. Een set hulpprogramma's is meestal alleen in het Engels, als u niet zeker bent van de betekenis van de geschreven woorden, neem het dan niet op zich om de telefoon op deze manier aan te zetten.

Stap 3

Download het programma dat je hebt gevonden en sluit je telefoon aan op je thuiscomputer via een USB-kabel. Het is het beste als u een servicehandleiding voor mobiele telefoons bij de hand hebt, maar deze worden zelden op internet geplaatst en worden nooit bij apparaten geleverd.

Stap 4

Als je een handleiding hebt gevonden, open deze dan met Acrobat Reader en lees over de extra functies van je telefoon. Houd er rekening mee dat het in sommige gevallen wordt aanbevolen om de simkaarten uit uw mobiele apparaat te verwijderen voordat u verbinding maakt met een computer.

Stap 5

Selecteer in het hulpprogramma dat u op uw computer gebruikt de vereiste opdracht in de menu-interface die nodig is om de telefoon aan te zetten. Druk op de toetsencombinatie die specifiek voor uw model is gebruikt. Voer de noodzakelijke volgorde van acties uit zoals gespecificeerd in de instructies voor het programma of de servicehandleiding. Als dit geen positief resultaat oplevert, brengt u de telefoon naar een servicecentrum.

Aanbevolen: