Hoe Bestanden Over Te Zetten Via Bluetooth

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Over Te Zetten Via Bluetooth
Hoe Bestanden Over Te Zetten Via Bluetooth

Video: Hoe Bestanden Over Te Zetten Via Bluetooth

Video: Hoe Bestanden Over Te Zetten Via Bluetooth
Video: How to Transfer Files via Bluetooth on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Moderne mobiele telefoons kunnen niet alleen met een kabel op een computer worden aangesloten. Door de aanwezigheid van een BlueTooth-adapter kunt u een draadloos datatransmissiekanaal gebruiken om apparaten te synchroniseren.

Hoe bestanden over te zetten via bluetooth
Hoe bestanden over te zetten via bluetooth

Noodzakelijk

BlueToot-adapter

instructies:

Stap 1

Koop een BlueTooth-adapter en sluit deze aan op de USB-poort van uw computer. Zet uw pc aan en wacht tot Windows is opgestart. Na een tijdje wordt er automatisch een nieuw apparaat gedetecteerd. Installeer de vereiste stuurprogramma's. Om dit te doen, is het beter om de bestanden te gebruiken die zijn geleverd door het bedrijf dat de adapter heeft geproduceerd.

Stap 2

Open nu het menu Start door op de juiste toets te drukken en ga naar Apparaten en printers. Druk op de knop "Apparaat toevoegen" en wacht even totdat het systeem uw telefoon heeft gedetecteerd. Houd er rekening mee dat het BlueTooth-netwerk actief moet zijn. Controleer uw telefooninstellingen en zorg ervoor dat het apparaat vindbaar is.

Stap 3

Selecteer het gewenste apparaat uit de lijst en klik op de knop "Verbinden". Nadat u de computer met de mobiele telefoon heeft gesynchroniseerd, opent u het programma dat samen met de stuurprogramma's voor de BlueTooth-adapter is geïnstalleerd.

Stap 4

Klik op de afbeelding van de mobiele telefoon en ga in het nieuwe menu naar het item "Bestanden verzenden". Klik op de knop "Selecteren" en geef de bestanden op die u naar uw telefoon wilt overbrengen. Klik volgende". Bevestig de ontvangst van de geselecteerde bestanden door op de gewenste toets op uw mobiele telefoon te drukken.

Stap 5

Sommige telefoons kunnen bepaalde bestandsindelingen niet accepteren. In dit geval wordt aanbevolen om het beschikbare archiveringsprogramma te gebruiken. Wil je bijvoorbeeld tekst in txt-formaat naar je telefoon downloaden, zip dan eerst dit bestand. Installeer een readerprogramma zoals Read Maniac. Hiermee kunt u tekstdocumenten in archieven verwerken. Om de snelheid van gegevensverwerking te verhogen, selecteert u de methode "Geen compressie" bij het maken van een zip-archief.

Aanbevolen: