Hoe Mms-berichten In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Mms-berichten In Te Stellen
Hoe Mms-berichten In Te Stellen

Video: Hoe Mms-berichten In Te Stellen

Video: Hoe Mms-berichten In Te Stellen
Video: How To: Enable or Disable MMS Auto Retrieve on Android | Fix Delayed Texts 2024, Mei
Anonim

MMS-berichten kunnen de mogelijkheden van elke telefoon en de eigenaar ervan drastisch uitbreiden. Je kunt snel foto's of zelfs kleine video's naar je vrienden en kennissen sturen, bijvoorbeeld een kleine video waarin je wordt gefeliciteerd met je verjaardag. U kunt ook afbeeldingen toevoegen aan uw berichten over werk en bedrijf, bijvoorbeeld eventuele documenten of andere zekerheden. Het enige dat u hoeft te doen om nog socialer te worden, is een reeks eenvoudige stappen te volgen.

Hoe mms-berichten in te stellen
Hoe mms-berichten in te stellen

instructies:

Stap 1

Bezoek de klantenservice van je mobiele provider. Dit is de gemakkelijkste en meest betrouwbare manier om een MMS-bericht in te stellen. Neem met uw vraag gewoon contact op met een gratis adviseur. U wordt hoogstwaarschijnlijk doorgestuurd naar een technicus die uw telefoon persoonlijk handmatig instelt. Er is ook zo'n optie dat u gedetailleerde en gedetailleerde instructies krijgt om alles zelf te doen, zodat u het altijd zelf kunt doen.

Stap 2

Als u geen vrije tijd heeft om het mobiele centrum te bezoeken, ga dan met hetzelfde verzoek naar een van de salons voor mobiele communicatie in uw stad. Neem contact op met een consultant, en hoogstwaarschijnlijk zullen ze je niet weigeren, maar ze kunnen een klein bedrag vragen voor de geleverde diensten.

Stap 3

Probeer het servicecentrum te bellen, als bellen nog steeds gemakkelijker voor u is dan ergens heen gaan. Vraag om het naar je telefoon te sturen. Het enige dat u nog hoeft te doen, is de instellingen te volgen die zijn gekomen.

Stap 4

De laatste manier om het volledig zelf te doen, is door het boekje met de gebruikershandleiding voor uw telefoon te vinden. Bijna elk modern model heeft een gedetailleerde beschrijving van het opzetten van MMS-berichten in zo'n boek. Het is heel goed mogelijk dat de informatie in dit boek voldoende voor u is als de instellingen van uw operator geen "schil" in de instellingen bevatten.

Aanbevolen: