Hoe Mms Megafon Op Samsung In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Megafon Op Samsung In Te Stellen
Hoe Mms Megafon Op Samsung In Te Stellen

Video: Hoe Mms Megafon Op Samsung In Te Stellen

Video: Hoe Mms Megafon Op Samsung In Te Stellen
Video: Настройка MMS вручную 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator "MegaFon" heeft nummers waarmee abonnees de mms-dienst kunnen activeren. Bij gebruik maakt het model van de mobiele telefoon niet uit, daarom zal dit proces, in ieder geval op Samsung, in ieder geval op elke andere telefoon, niet anders zijn. Overigens bieden andere bedrijven, bijvoorbeeld MTS en Beeline, de mogelijkheid om mms-berichten uit te wisselen.

Hoe mms Megafon op Samsung in te stellen
Hoe mms Megafon op Samsung in te stellen

instructies:

Stap 1

Gebruik nummer 5049. Stuur sms met nummer 3 om automatische instellingen te krijgen. Bovendien kunt u met dit nummer verbinding maken met mobiel internet en WAP. Geef hiervoor in plaats van een triple het nummer 1 of 2 op. Er is een alternatief nummer 0500. Bel het, wacht op een reactie van een abonneeservicemedewerker of een autoinformer. Geef desgevraagd het merk en model van uw telefoon op.

Stap 2

Bezoek de officiële website van MegaFon om mms-instellingen te bestellen. Klik op de hoofdpagina in de lijst met secties op de juiste kolom. Daarna komt u op een pagina met een vragenlijst. Het zal slechts één veld bevatten - een mobiel telefoonnummer. Geef het zorgvuldig aan, anders kunnen de benodigde parameters naar het nummer van iemand anders worden gestuurd. Zorg ervoor dat u ze na ontvangst opslaat, en u kunt onmiddellijk een bericht verzenden en ontvangen.

Stap 3

De mms-service is, zoals al opgemerkt, beschikbaar voor abonnees van een andere telecomoperator - MTS. Om te bestellen, moet u naar de website van het bedrijf gaan. Ga naar het menu genaamd Help en Service. Selecteer daarin het veld "MMS-instellingen". Er verschijnt een grafiek voor je. Daarin moet u uw mobiele telefoonnummer invoeren, en alleen in een zevencijferig formaat. Vergeet niet dat de werking van deze dienst direct afhangt van de GPRS/EDGE-verbinding (als je die niet hebt, kun je geen mms-bericht ontvangen). Om deze service te activeren, wordt het USSD-commando * 111 * 18 # geleverd.

Stap 4

Als u een abonnee bent van de Beeline-operator, bestelt u automatische instellingen door * 118 * 2 # te bellen. Bij gebruik ontvangt u tegelijkertijd niet alleen mms-parameters, maar ook internet. Binnen enkele minuten wordt een bericht met de instellingen naar uw telefoon verzonden, deze wordt opgeslagen met het wachtwoord 1234. Let op: het model van uw mobiele apparaat wordt automatisch bepaald, u hoeft de operator niet eens te informeren over het.

Aanbevolen: