Hoe Mms In Te Stellen Op Samsung

Inhoudsopgave:

Hoe Mms In Te Stellen Op Samsung
Hoe Mms In Te Stellen Op Samsung

Video: Hoe Mms In Te Stellen Op Samsung

Video: Hoe Mms In Te Stellen Op Samsung
Video: How to stop text converting to multimedia message (MMS) on Samsung 2024, Mei
Anonim

Om mms-berichten uit te wisselen met andere abonnees (ontvangen en verzenden van verschillende inhoud: melodieën, afbeeldingen en nog veel meer), moet u een speciale service aansluiten. Bovendien is deze verbinding beschikbaar op alle modellen en merken telefoons, en niet alleen op Samsung.

Hoe mms in te stellen op Samsung
Hoe mms in te stellen op Samsung

instructies:

Stap 1

Het nummer waarmee de volgorde van automatische mms-instellingen beschikbaar is in Megafon is 5049. Iedereen kan er berichten naar sturen met het nummer 3, of het nummer 2 (ook voor het bestellen van internetinstellingen), of 1 (om WAP-instellingen te bestellen) verbindingen). Als bellen u handiger is, gebruik dan het nummer 0500 (het gesprek is gratis). Wacht tot de telefoniste antwoordt en informeer hem over het merk en model van uw mobiele telefoon. Enige tijd na het bestellen (meestal binnen een paar minuten) worden de juiste instellingen naar je nummer gestuurd.

Stap 2

Houd er rekening mee dat u ook automatische MMS-instellingen kunt krijgen op de officiële website van de operator (ga gewoon naar de overeenkomstige sectie). Zorg ervoor dat u deze opslaat wanneer u de instellingen ontvangt.

Stap 3

Abonnees van de operator "Beeline" om een verzoek te verzenden om de instellingen van mobiel internet en mms te ontvangen, moeten het USSD-verzoek * 118 * 2 # gebruiken. U hoeft het telefoonmodel niet door te geven, de telefoniste bepaalt dit zelf en stuurt u binnenkort de juiste instellingen. Net als Megafon-abonnees moet u ze ook opslaan. Om dit te doen, voert u eenvoudig het wachtwoord 1234 in het veld in dat verschijnt (dit is het standaardwachtwoord, het wordt ingesteld door de operator). Vergeet niet dat er een USSD-opdracht * 118 # is om uw services in Beeline te beheren.

Stap 4

De MTS-telecomoperator heeft zijn abonnees een gratis nummer 1234 gegeven, met behulp waarvan je niet alleen instellingen voor mms, maar ook voor GPRS kunt bestellen (stuur gewoon een sms-bericht naar dit nummer). Bovendien kunt u met automatische instellingen een oproep bestellen naar het verkorte nummer 0876 (de oproep is gratis). Het ontvangen van MMS-instellingen is ook beschikbaar via het zelfbedieningssysteem "Internet Assistant", evenals via de sectie "Help en service", die zich op de officiële website van het bedrijf bevindt.

Aanbevolen: