Een Foto Uploaden Vanaf Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Foto Uploaden Vanaf Je Telefoon
Een Foto Uploaden Vanaf Je Telefoon

Video: Een Foto Uploaden Vanaf Je Telefoon

Video: Een Foto Uploaden Vanaf Je Telefoon
Video: How to upload a photo from your phone to Google Drive 2024, Mei
Anonim

Het uploaden van een foto van een mobiele telefoon naar een computer is niet moeilijk. Bovendien kunt u uw mobiel gebruiken om foto's van het ene apparaat naar het andere te verzenden. Er zijn verschillende opties om afbeeldingen met vrienden te delen via uw gewone mobiele telefoon.

Een foto uploaden vanaf je telefoon
Een foto uploaden vanaf je telefoon

instructies:

Stap 1

Moet je snel een foto downloaden, maar is er geen computer bij de hand, maak dan gebruik van mobiel internet. Met een e-mailbox op uw mobiele telefoon kunt u eenvoudig een foto per post van uw mobiele telefoon naar de e-mail van uw pc sturen. Natuurlijk heeft deze methode ook enkele nadelen, bijvoorbeeld in de kosten van diensten en de traagheid van het proces. Maar er zijn situaties waarin u op vakantie bent en een foto naar uw vriend wilt sturen, dan is deze optie natuurlijk gewoon onvervangbaar.

Stap 2

Gebruik de Bluetooth-functie. Het biedt informatie-uitwisseling tussen apparaten zoals pc's, mobiele telefoons, printers, laptops, digitale camera's, enz. Dankzij Bluetooth kunnen ze met elkaar communiceren wanneer ze zich binnen een straal van maximaal 100 meter van elkaar bevinden. U hebt dus ook een geschikt USB-apparaat nodig (een connector die wordt gebruikt om gegevens tussen een pc en een mobiele telefoon over te dragen) om verbinding te maken met uw computer. Met deze methode is het uitwisselen van foto's en andere bestanden vanaf de pc ook vrij eenvoudig.

Stap 3

Breng als volgt communicatie tot stand via de Bluetooth-functie. Selecteer het apparaat aan de hand van de netwerknaam, geef de code voor communicatie op, waarna de verbinding tot stand wordt gebracht. U kunt nu informatie uitwisselen.

Stap 4

Verbind uw telefoon met uw computer via een USB-kabel. Voor elk mobiel model is er een speciaal programma om door zo'n draad te werken. Staat deze er niet bij, zet dan de gewenste foto over naar de USB-stick in je telefoon. De computer zal het detecteren zonder eerst een speciaal programma te installeren. U hoeft alleen de gegevens over te dragen. Met deze methode kunt u vrij snel veel foto's naar uw computer uploaden.

Stap 5

Je kunt de afbeelding gewoon naar een andere telefoon sturen. Geef in de lijst met contactpersonen de ontvanger op aan wie u de foto wilt doorsturen. Nu blijft het om op de toets "Voltooien" te drukken en het bericht gaat naar de gewenste abonnee. Als deze methode voor het overzetten van bestanden niet bij u past, probeer dan een andere optie.

Stap 6

Gebruik bestandshostingservices. Deze bronnen bieden gebruikers ruimte voor verschillende bestanden en openbare toegang tot deze bestanden op het netwerk. Er zijn veel vergelijkbare services, maar u kiest degene die u het beste bevalt en die handig is in gebruik. Om dit te doen, moet u de momentopname op uw telefoon openen en op de knop "Downloaden" op een specifieke pagina van de bron klikken. Nadat de download heeft plaatsgevonden, ontvangt u een link om het bestand te uploaden.

Aanbevolen: