Hoe Mobiel Nummer Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Mobiel Nummer Te Herstellen
Hoe Mobiel Nummer Te Herstellen

Video: Hoe Mobiel Nummer Te Herstellen

Video: Hoe Mobiel Nummer Te Herstellen
Video: Mobiel Nummer Traceren ★★★ Hoe Te Sporen Een Mobiele Telefoon En Zien Waar Ze Zijn 2024, Mei
Anonim

Zeker, velen hebben onaangename gevallen gehad in verband met het verlies van een mobiele telefoon of simkaart. Verlies van een simkaart is tegenwoordig niet zo'n groot probleem, als je wilt, kun je deze snel herstellen. De herstelprocedure is voor elke mobiele operator anders, maar je acties bij verlies zijn altijd hetzelfde. Hoe kunt u uw telefoonnummer herstellen?

Hoe mobiel nummer te herstellen
Hoe mobiel nummer te herstellen

Noodzakelijk

het paspoort

instructies:

Stap 1

Direct na het detecteren van het verlies van je telefoon of simkaart, bel je het callcenter van je gsm-operator, blokkeer je je nummer. Wees bereid om als identificatie de volledige naam en paspoortgegevens te geven van de persoon voor wie het nummer is geregistreerd.

Stap 2

Bezoek het dichtstbijzijnde servicecentrum voor uw mobiele provider. Zorg ervoor dat u uw paspoort meeneemt, u heeft dit nodig om u te identificeren als abonnee van een mobiele operator.

Stap 3

Dien een aanvraag in om uw mobiele nummer te herstellen. Daarna controleert de medewerker van de klantenservice of deze simkaart bij jou is geregistreerd. Mobiel nummerherstel is een betaalde procedure. Het is niet duur, maar zonder betaling kun je het oude nummer niet krijgen en zul je een nieuw startpakket moeten kopen.

Stap 4

Wacht op de volledige registratie van de aanvraag en de termijn voor het herstellen van uw simkaart. Elke mobiele operator heeft zijn eigen voorwaarden voor het tijdsbestek voor het herstellen van een telefoonnummer, dus de hele procedure kan enkele minuten of meerdere dagen duren.

Aanbevolen: