Hoe U Uw Telefoonscherm Kunt Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoonscherm Kunt Repareren
Hoe U Uw Telefoonscherm Kunt Repareren

Video: Hoe U Uw Telefoonscherm Kunt Repareren

Video: Hoe U Uw Telefoonscherm Kunt Repareren
Video: Zelf je iPhone scherm repareren in 3 minuten! 2024, Mei
Anonim

Het telefoondisplay is een indicator die grafische of numerieke informatie weergeeft. Bij storingen aan het display wordt het werken met een mobiele telefoon vele malen ingewikkelder, tot aan het uitvallen van het apparaat.

Hoe u uw telefoonscherm kunt repareren
Hoe u uw telefoonscherm kunt repareren

instructies:

Stap 1

Als u het display overspoelt met water, koffie, enz., zet u uw telefoon onmiddellijk uit en zet u hem pas weer aan als u zeker weet dat deze helemaal droog is. Vergeet niet de telefoon te openen, de batterij en de simkaart te verwijderen en te kijken of er sporen van vocht op de binnenoppervlakken zijn.

Stap 2

Zelfs als alles er in orde uitziet, moet u de telefoon minstens een dag open laten staan. Zet het niet op verwarmingstoestellen en probeer het niet te drogen met een föhn, om niet alles volledig te verpesten.

Stap 3

Plaats de batterij terug en probeer de telefoon aan te zetten. Als het in goede staat is, breng het dan, indien mogelijk, naar een dienst voor diagnose, want vaak vallen de telefoons na een gedwongen "bad" voor eens en altijd uit.

Stap 4

In het geval van andere schade, moet u eerst beslissen of het de moeite waard is om het display te vervangen, of dat het veel goedkoper is om een nieuw model te kopen. Als je deze vraag hebt gekozen in het voordeel van een oude telefoon, ga dan naar een onderdelenwinkel voor mobiele telefoons, laat de kapotte telefoon aan de verkoper zien en hij zal je vertellen of er schermen te koop zijn die geschikt zijn voor dit model.

Stap 5

Ontvang een nieuw display en een set speciale schroevendraaiers als u besluit het zelf te repareren, zonder naar service te gaan. Maar als je telefoon een aanraakscherm heeft, kun je in ieder geval beter meteen contact opnemen met de werkplaats, aangezien het onmogelijk is om zo'n apparaat thuis te repareren.

Stap 6

Koppel de telefoon los, verwijder de simkaart en batterij eruit. Zoek op internet geïllustreerde stapsgewijze instructies voor het vervangen van het scherm van uw model mobiele apparaat en lees deze door.

Stap 7

Kies een bit uit de set schroevendraaiers dat past bij het type sleuf op de schroeven die de telefoononderdelen bij elkaar houden. Steek het in het handvat van de schroevendraaier en demonteer de mobiele telefoon volgens de handleiding.

Stap 8

Haal de lintkabel uit het oude display en steek de nieuwe er voorzichtig in. Stel je telefoon samen. Plaats simkaart en batterij. Schakel het apparaat in en controleer de werking ervan.

Aanbevolen: