Hoe U Uw Telefoonscherm Kunt Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoonscherm Kunt Controleren
Hoe U Uw Telefoonscherm Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Telefoonscherm Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Telefoonscherm Kunt Controleren
Video: Zelf je iPhone scherm repareren in 3 minuten! 2024, Mei
Anonim

Bij het kopen van een mobiele telefoon moet je een aantal stappen ondernemen om er zeker van te zijn dat het product van voldoende kwaliteit is en niet eerder is gebruikt. Wees ook voorzichtig bij het controleren van de imei en let op de overeenstemming van het land van herkomst met de gegevens op de streepjescode.

Hoe u uw telefoonscherm kunt controleren
Hoe u uw telefoonscherm kunt controleren

Noodzakelijk

een programma voor het controleren van dode pixels

instructies:

Stap 1

Controleer of er een speciale beschermende film op het telefoonscherm zit. Meestal zijn er twee: de eerste is een speciale sticker met de naam van het product en de kenmerken van de belangrijkste functies, en de tweede (deze is praktisch onzichtbaar) dient om het scherm van het apparaat te beschermen. Het is meestal vrij dun. Let op of de hoeken los zijn en of er tekenen van interferentie op zijn. Let ook op het ingestelde achtergrondverlichtingsniveau van de telefoon - meestal zijn de gemiddelde waarden voor deze parameters standaard ingesteld en zijn de maximale waarden al handmatig ingesteld.

Stap 2

Controleer je telefoon op gevallen pixels. Om dit te doen, zet u het apparaat aan, stelt u het vereiste achtergrondverlichtingsniveau in en bestudeert u zorgvuldig het scherm. Kleine gaatjes duiden op schade in de matrix, dus een telefoon met zo'n scherm koop je best niet. Er zijn ook verschillende hulpprogramma's van derden om te controleren op dode pixels - dit is al relevant voor telefoonbezitters en niet voor kopers.

Stap 3

Als je een mobiele telefoon met touchscreen aanschaft, zorg er dan voor dat de iconen en menuknoppen op hun plaats zitten, dat wanneer je op een bepaald menu-item klikt, het commando tot op de millimeter nauwkeurig wordt uitgevoerd. Let bij het kopen van een telefoon natuurlijk ook op krassen en andere sporen van mechanische schade.

Stap 4

Koop geen telefoon zonder screenprotectors. Het is mogelijk dat het al eerder is gebruikt. Ook wordt bij het kopen aanbevolen om een speciale beschermende millimeterfilm te kopen voor verschillende soorten schermen - voor aanraking en gewone, om de fabriekssticker ermee te vervangen. Als u in de toekomst het scherm tijdens het gebruik wilt controleren, moet u kalibreren, indien beschikbaar voor het model, en programma's installeren voor het controleren van dode pixels.

Aanbevolen: