Hoe Over Te Stappen Naar MTS Energy

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Stappen Naar MTS Energy
Hoe Over Te Stappen Naar MTS Energy

Video: Hoe Over Te Stappen Naar MTS Energy

Video: Hoe Over Te Stappen Naar MTS Energy
Video: How to start from NOTHING 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator Mobile Telesystems (MTS) biedt abonnees verschillende tarieven. Elk tarief is ontworpen rekening houdend met de mogelijke behoeften van de klant: iemand spreekt vaak aan de telefoon, iemand stuurt berichten en voor de derde is gemakkelijke internettoegang belangrijker. De abonnee kan het tarief op elk moment wijzigen. Om over te stappen op MTS Energy hoeft u alleen maar een handige methode hiervoor te kiezen.

Hoe over te stappen naar MTS Energy
Hoe over te stappen naar MTS Energy

instructies:

Stap 1

Als u gewend bent om communicatiediensten zelfstandig te beheren binnen het kader van de operator, kunt u beter de internetassistent gebruiken. Open de officiële website van MTS en klik op de link "Inloggen op uw persoonlijke account" rechtsboven op de pagina. Voer uw telefoonnummer (dit dient als login) en wachtwoord in op de autorisatiepagina.

Stap 2

Maak in je persoonlijke account het tabblad "Internet Assistent" actief. Als er een blok "Mijn tarief" op de hoofdpagina van uw persoonlijke account staat, kunt u daar op de link "Tarief wijzigen" klikken, u wordt automatisch doorgestuurd naar de pagina "Internet-assistent". Selecteer in de sectie "Tarieven en diensten" het item "Het tariefplan wijzigen".

Stap 3

Een lijst met beschikbare tarieven verschijnt op de bijgewerkte pagina, selecteer Energie of een ander. Tegenover elk tarief staan de kosten van de overgang (dat wil zeggen het bedrag dat van uw rekening wordt afgeschreven voor de overgang naar het nieuwe tarief). Volg de instructies op de pagina voor de overige stappen. Wanneer de procedure is afgerond, ontvangt u een bevestigingsbericht over de overgang naar het nieuwe tarief.

Stap 4

Als u denkt dat u zonder hulp van buitenaf niet kunt overstappen naar MTS Energy, bel dan het verkorte nummer 0890 van het MTS-servicecentrum. Vraag een verbinding met de operator aan volgens de instructies van de autoinformer. Informeer de MTS-medewerker dat u het tarief wilt wijzigen en controleer informatie die uw rechten bevestigt om deze acties uit te voeren. Een specialist in het servicecentrum voert de vereiste handeling voor u uit. U kunt ook op elk moment contact opnemen met elk bedrijfssalon van de MTS telecomoperator en u laten weten dat u wilt overstappen naar een ander tarief.

Stap 5

In het geval dat u geen MTS-abonnee bent, maar u houdt van de tariefplannen die door de operator worden aangeboden, moet u met uw paspoort contact opnemen met de salonwinkel van het bedrijf. Vertel de medewerker dat u precies het Energietarief nodig heeft. Koop een nieuwe simkaart door een contract te ondertekenen.

Aanbevolen: